Conferència, presentada per Pere Anguera (escriptor i historiador reusenc), per celebrar el centenari del Teatre Bartrina de Reus. L'esdeveniment es va titular "Un segle de Bartrina".

Loading...
Títol Conferència, presentada per Pere Anguera (escriptor i historiador reusenc), per celebrar el centenari del Teatre Bartrina de Reus. L'esdeveniment es va titular "Un segle de Bartrina".
Data 05/05/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Escoltem la presentació de Pere Anguera i, tot seguit, el primer ponent, l'ex director del teatre Bartrina Ramon Llop. La primera intervenció, centrada en els anys de la transició política (1975), s'allarga fins el minut 19:00 i a continuació escoltem el doctor Joaquim Mallafrè, traductor i membre de la comissió artística del Teatre Bartrina que realitza sobretot un resum "biogràfic" del Teatre durant aquests 100 anys. L'escoltem fins el minut 31:00. Després intervé Lluís Pasqual, ex redactor de la revista del Centre de Lectura. Per últim, escoltem la intervenció del doctor Ricard Salvat, catedràtic de la Universitat de Barcelona i historiador del teatre, entre d'altres professions.
Extensió 1h 07m 09s
Arxiu rr20050505PCU189
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 100_Anys_Bartrina
Data d'enregistrament 05/05/05
Sèrie 113
Localitz. PCU
Temps de durada 1h 07m 09s
Descripció de l'arxiu Conferència, presentada per Pere Anguera (escriptor i historiador reusenc), per celebrar el centenari del Teatre Bartrina de Reus. L'esdeveniment es va titular "Un segle de Bartrina".
Temàtica Escoltem la presentació de Pere Anguera i, tot seguit, el primer ponent, l'ex director del teatre Bartrina Ramon Llop. La primera intervenció, centrada en els anys de la transició política (1975), s'allarga fins el minut 19:00 i a continuació escoltem el doctor Joaquim Mallafrè, traductor i membre de la comissió artística del Teatre Bartrina que realitza sobretot un resum "biogràfic" del Teatre durant aquests 100 anys. L'escoltem fins el minut 31:00. Després intervé Lluís Pasqual, ex redactor de la revista del Centre de Lectura. Per últim, escoltem la intervenció del doctor Ricard Salvat, catedràtic de la Universitat de Barcelona i historiador del teatre, entre d'altres professions.
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Pere Anguera. Ramon Llop. Joaquim Mallafrè. Lluís Pasqual. Ricard Salvat.
Descriptors Conferència. Centenari. Bartrina. Commemoració. Aniversari. Un segle de Bartrina.
Llocs Teatre Bartrina. Reus.
Organismes Teatre Bartrina.