Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine són les obres de l'edifici Mas Sabater de Reus, que es convertirà en el nou centre de dia...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine són les obres de l'edifici Mas Sabater de Reus, que es convertirà en el nou centre de dia pels malalts d'esclerosi múltiple.
Data 27/11/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Els 3 primers minuts del programa escoltem el resum del capítol anterior per Enric Tricaz. En primer lloc i com és habitual, Josep Baiges fa un repàs a l'actualitat municipal. Tot seguit, s'inicia el programa amb un reportatge publicitari sobre els congelats "La Sirena" de Reus. Baiges estableix connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba a "La Sirena" del carrer Mas Abelló de Reus describint l'establiment i parlant amb alguns dels clients. L'espai dedicat a aquest distribuidor de congelats s'allarga fins el minut 17:15. Després d'una breu pausa publicitària, escoltem el servei informatiu, conduit per Francesc Domènech. A continuació tenim la previsió meteorològica amb Jordi Carbó. Fins al minut 27:00 tenim una pausa publicitària, després de la qual s'incorpora Quim Font per parlar de vins. Al minut 41:00 escoltem els serveis informatius de la Cadena SER (en castellà). El magazine del "Viure Reus" torna al minut 50:00 amb el tema central. Baiges estableix connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba amb Dolors Sans i Mª Teresa Campanera, les convidades que seran entrevistades en aquesta segona part del programa. Abans, però, Enric Tricaz ens il·lustra el tema amb un reportatge introductori. Un cop tancat el tema central arriba l'espai de "L'agenda d'activitats", enmig de la que es fa la crida als oients per a què responguin a la pregunta del dia amb l'espai de "l'alegria del viure". L'última part del programa és "Herois del diumenge" amb Agustí Escolà, un espai que repassa els partits de futbol jugats al territori durant l'anterior cap de setmana.
Extensió 1h 21m 43s
Arxiu rr20001127MAG108
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 27novembre2000
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Jordi Carbó. Àngel Palau. Quim Font. Francesc Domènech. Dolors Sans. Mª Teresa Campanera. Agustí Escolà.
Descriptors Mas Sabaté. Esclerosi múltiple.Vi. Mas Sabater. La Sirena.
Llocs Ràdio Reus.