Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine és la presentació de la delegació a la ciutat del Club Epicur, és a dir, de fumadors de...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine és la presentació de la delegació a la ciutat del Club Epicur, és a dir, de fumadors de puros. El convidat especial és Tomàs Gallego.
Data 23/11/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Aquest episodi manca dels 3 minuts propis de l'inici del programa que resumeixen el capítol anterior. En primer lloc, els copresentadors del magazine comenten algun tema d'actualitat centrar en la ciutat de Reus. Tot seguit, s'inicia el programa amb un reportatge publicitari sobre els congelats "La Sirena" de Reus. Baiges estableix connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba a "La Sirena" del barri Niloga de Reus describint l'establiment i parlant amb alguns dels clients. L'espai dedicat a aquest distribuidor de congelats s'allarga fins el minut 15:35. Tot seguit arriben els serveis informatius amb Núria Solé. Com a notícia destaca la comissió executiva del projecte "Centre d'Estudis Superiors de l'Aviació" o Universitat de l'aire. Després arriba Jordi Carbó amb la previsió meteorològica. A continuació, s'obre l'espai de "La cuina de la ràdio" amb Quim Font. En aquest episodi, Font explica com preparar ous farcits dolços. Al minut 40:00 escoltem els serveis informatius de la Cadena SER (en castellà). Tot seguit s'obre el tema central del programa amb el convidat especial Tomàs Gallego amb motiu de la presentació de la delegació a Reus del club Epicur o fumadors de puros. Abans de l'entrevista central, Tricaz exposa el reportatge introductori al tema central i al convidat. Al minut 1:13:30 s'obre "L'alegria del viure", un espai on els oients reben un obsequi si contesten correctament a la pregunta del dia. "L'agenda d'activitats" del magazine se centra en l'acte literari en homenatge a l'escriptor Josep Mª Folch i Torres. amb motiu de l'acte, Baiges realitza una breu entrevista al president del Centre d'Amics de reus, Joaquim Camps, l'organització que ha preparat l'homenatge. L'últim espai del programa és el repàs a la sèrie catalana de "El Cor de la Ciutat".
Extensió 1h 31m 42s
Arxiu rr20001123MAG107
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 23novembre2000
Data d'enregistrament 23/11/00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Temps de durada 1h 31m 42s
Programa VIURE REUS.
Descripció de l'arxiu Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine és la presentació de la delegació a la ciutat del Club Epicur, és a dir, de fumadors de puros. El convidat especial és Tomàs Gallego.
Temàtica Aquest episodi manca dels 3 minuts propis de l'inici del programa que resumeixen el capítol anterior. En primer lloc, els copresentadors del magazine comenten algun tema d'actualitat centrar en la ciutat de Reus. Tot seguit, s'inicia el programa amb un reportatge publicitari sobre els congelats "La Sirena" de Reus. Baiges estableix connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba a "La Sirena" del barri Niloga de Reus describint l'establiment i parlant amb alguns dels clients. L'espai dedicat a aquest distribuidor de congelats s'allarga fins el minut 15:35. Tot seguit arriben els serveis informatius amb Núria Solé. Com a notícia destaca la comissió executiva del projecte "Centre d'Estudis Superiors de l'Aviació" o Universitat de l'aire. Després arriba Jordi Carbó amb la previsió meteorològica. A continuació, s'obre l'espai de "La cuina de la ràdio" amb Quim Font. En aquest episodi, Font explica com preparar ous farcits dolços. Al minut 40:00 escoltem els serveis informatius de la Cadena SER (en castellà). Tot seguit s'obre el tema central del programa amb el convidat especial Tomàs Gallego amb motiu de la presentació de la delegació a Reus del club Epicur o fumadors de puros. Abans de l'entrevista central, Tricaz exposa el reportatge introductori al tema central i al convidat. Al minut 1:13:30 s'obre "L'alegria del viure", un espai on els oients reben un obsequi si contesten correctament a la pregunta del dia. "L'agenda d'activitats" del magazine se centra en l'acte literari en homenatge a l'escriptor Josep Mª Folch i Torres. amb motiu de l'acte, Baiges realitza una breu entrevista al president del Centre d'Amics de reus, Joaquim Camps, l'organització que ha preparat l'homenatge. L'últim espai del programa és el repàs a la sèrie catalana de "El Cor de la Ciutat".
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Jordi Carbó. Àngel Palau. Quim Font. Josep Mª Sugranyes. Núria Solé. Tomàs Gallego. Joaquim Camps. Josep Mª Folch.
Descriptors La Sirena. Centre d'Estudis Superiors de l'Aviació. Ous farcits dolços. Club Epicur. Puros. El Cor de la Ciutat
Llocs Ràdio Reus.
Organismes Club Epicur.