Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. La notícia del dia i tema central del programa és la inauguració del nou edifici del col·legi Sant Bernat Calbó. La convidada especial...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. La notícia del dia i tema central del programa és la inauguració del nou edifici del col·legi Sant Bernat Calbó. La convidada especial és la regidora d'ensenyament de Reus, Empar Pont.
Data 12/12/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Els tres primers minuts del programa consten del resum del capítol anterior, per Enric Tricaz. Tot seguit, Josep Baiges presenta l'actualitat informativa centrada en Reus i destaca la polèmica revisió del cadastre a la capital del Baix Camp. A continuació, en la realització d'un reportatge publicitari, Joan Ramon Mestre es troba a la Sirena, un establiment de congelats del municipi. Mestre, com és habitual, parla amb alguns clients. L'espai dedicat a la Sirena s'allarga fins el minut 14:11. Tot seguit, i després d'una breu pausa publicitària, escoltem la presentació de la pogramació pel primer trimestre del proper any 2001 al Teatre Fortuny, on es troba Joan Ramon Mestre. Mestre entrevista breument a Josep Mª Fargas, qui ha realitzat la presentació davant els mitjans de comunicació.A continuació arriba la previsió meteorològica amb Jordi Carbó. Des del minut 24:40 fins el 28:50 escoltem la pausa publicitària, després de la qual arriba l'espai de "La cuina de la ràdio", amb Quim Font. Com cada dimarts, s'obren les línies telefòniques per tal que els oients truquin al programa i resolguin els seus dubtes amb Font. Al miunt 40:00 arriben els serveis informatius de la Cadena SER (en castellà). Després dels informatius tenim una breu pausa i torna el "Viure Reus" al minut 51:00. Tricaz llença la pregunta del dia, que formarà part de l'espai "L'alegria del viure" (l'oient que respongui la pregunta correctament obtindrà un obsequi). A continuació arriba el tema central del programa, on es parlarà de les noves instal·lacions de l'escola Sant Bernat Calbó de Reus. Per al tema central, s'entrevista a Empar Pont, regidora d'Ensenyament a l'Ajuntament de Reus. Abans, però, Enric Tricaz realitza el reportatge introductori propi del tema central. Després de l'entrevista i d'una breu pausa, Tricaz repassa les cotitzacions a la Llotja. Per últim, escoltem l'espai "Viure el Cinema" presentat per Joan Ramon Mestre. La pel·lícula protagonista d'aquest capítol és "Don Alfredo" de Hitchcock. Aquesta vegada, la pregunta del dia està relacionada amb el film. El magazine finalitza amb la resolució de la pregunta del dia per una oient.
Extensió 1h 31m 47s
Arxiu rr20001212MAG102
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 12desembre2000
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Jordi Carbó. Francesc Domènech. Àngel Palau. Josep Mª Fargas. Quim Font. Empar Pont.
Descriptors La Sirena. Sant Bernat Calbó. Col·legi. Teatre Fortuny. Programació. Don Alfredo.
Llocs Ràdio Reus.
Organismes Teatre Fortuny. Ajuntament de Reus. Regidoria d'Ensenyament.