Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central està dedicat a Jaume Mariné, que ha guanyat el certàmen literari de Falset, però l'arxiu manca de la segona part...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central està dedicat a Jaume Mariné, que ha guanyat el certàmen literari de Falset, però l'arxiu manca de la segona part del programa i, per tant, no disposem de l'entrevista. Tot i així, la primera part del programa se centra en la preparació dels Premis Reus 2000 i amb l'exposició de fotografia artística del Museu Comarcal.
Data 26/11/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Els primers tres minuts de l'arxiu escoltem el resum del capítol anterior per Enric Tricaz, copresentador del magazine. Tot seguit, Josep Baiges presenta l'actualitat informativa, sobretot centrada en la ciutat de Reus. Joan Ramon Mestre es troba al Museu Comarcal, on hi ha la mostra d'art fotogràfic contermporani, la XI mostra estatal de fotografia. Mestre entrevista a Xavier Filella, regidor de cultura de Reus, que explica el contingut de l'exposició i parla dels diversos artistes. Josep Baiges realitza algunes preguntes al regidor i després Mestre entrevista a Josep Ribes, director de l'exposició. Ribes parla del premi "Medalla Gaudí", que consta d'una beca que s'oferirà al guanyador de l'exposició. Al minut 19:18 escoltem els serveis informatius per Núria Soler. Del minut 24:25 al 30:00 tenim la pausa publicitària. A continuació arriba Quim Font, que presenta la recepta dels panallets a l'espai de "La cuina de la ràdio". L'espai compta amb el consell de Salvador Rovira, amb qui es realitza la connexió telefònica. L'arxiu finalitza amb l'inici dels serveis informatius de la Cadena SER (en castellà).
Extensió 0h 48m 00s
Arxiu rr20001126MAG098
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 26novembre2000
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Jordi Carbó. Josep Ribes. Xavier Filella. Jaume Mariné. Núria Soler. Quim Font. Salvador Rovira. Àngel Palau.
Descriptors Premis Reus. 2000. Medalla Gaudí. Panallets. Exposició. Fotografia.
Llocs Ràdio Reus.
Organismes Museu Comarcal.