Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central és el COS, el festival de mim i teatre gestual de Reus. Els convidats especials són el director del festival,...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central és el COS, el festival de mim i teatre gestual de Reus. Els convidats especials són el director del festival, Lluís Graells, i l'artista Jaume Amenós.
Data 27/10/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Els primers tres minuts escoltem el resum del capítol anterior, per Enric Tricaz. El programa comença presenant l'acte de commemoració al voltant dels 125 anys d'ensenyament secundari als col·legis i instituts de Reus. Joan Ramon Mestre es troba al Teatre Bartrina, on es celebra l'aniversari. Mentres Joan Ramon ens narra les persones presents a l'esdeveniment i el programa establert, escoltem en segon pla la ponència de la regidora d'Ensenyament a la ciutat, Empar Pont. Al minut 13:33 escoltem l'actualitat informativa, presentada entre els dos conductors del programa. Al minut 20:25 escoltem la ponència de Ramon Gomis de Barberà sobre el futur de la biomedicina, des del Teatre Bartrina, en una nova connexió amb Mestre. Al minut 24:24, Jordi Carbó ens ofereix la informació meteorològica. Del minut 27:13 al 30:20 escoltem la pausa publicitària. A continuació s'estableix la connexió telefònica amb Quim Font, que realitza l'espai de "La cuina de la ràdio". Tot seguit, des del Teatre Bartrina, escoltem la ponència del Delegat d'Ensenyament, Xavier Bagès. Després escoltem els serveis informatius de la Cadena SER (en castellà). Per últim, escoltem l'entrevista a Lluís Graells i Jaume Amenós, tot i que abans Tricaz presenta el reportatge-resum sobre la temàtica (teatre, art i mim). L'entrevista se centra en el festival de mim i teatre gestual COS i inclou l'experiència dels convidats, les expectatives i el programa preparat. Al minut 53:00 escoltem una peça coral de l'Orfeó Reusenc, des del Teatre Bartrina, on està finalitzant l'acte de commemoració. L'arxiu finalitza amb el final de l'entrevista a Graells i Amenós.
Extensió 1h 07m 01s
Arxiu rr20001027MAG097
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 27octubre2000
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Enric Tricaz. Josep Baiges. Joan Ramon Mestre. Empar Pont. Ramon Gomis de Barberà. Jaume Amenós. Jordi Carbó. Xavier Bagès. Lluís Graells. Àngel Palau.
Descriptors Estudis Secundaris. ESO. Instituts. 125 anys. COS. Teatre. Mim. Festival. Commemoració.
Llocs Ràdio Reus.
Organismes Teatre Bartrina. Orfeó Reusenc. COS.