Debat electoral a Tortosa amb la presència dels candidats de les cinc formacions amb representació a les Terres de l'Ebre. Tot plegat abans de les eleccions anticipades pel president de...

Arxiu rr20121109DEB021
Data d'alta 22/11/12
Data de modificació 22/11/12
Data de càrrega 19/06/2017
Origen RÀDIO REUS.
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Nom de l'arxiu d'origen debat tortosa
Data d'enregistrament 09/11/12
Sèrie 103
Localitz. DEB
Temps de durada 1h 23m 39s
Descripció de l'arxiu Debat electoral a Tortosa amb la presència dels candidats de les cinc formacions amb representació a les Terres de l'Ebre. Tot plegat abans de les eleccions anticipades pel president de la Generalitat Artur Mas del 25 de novembre de l'any 2012.
Temàtica El debat, presentat i moderat per Sílvia Rosa Tejedor Barrios, es divideix en tres parts. La primera sobre a l'atur i a la situació social, la segona relacionada amb el disseny de les Terres de l'Ebre (infraestructures, energies, etc.) i la tercera sobre la possibilitat que Catalunya es converteixi en estat propi. Al final, els candidats respondran preguntes formulades per alumnes de la Universitat Rovira i Virgili. I, en última instància, els candidats es dirigiran a l'audiència per demanar el vot. Els candidats a debat són Meritxell Roger (CiU), Núria Ventura (PSC), Mari Cruz Sabater (PP), Lluís Salvador (ERC) Jordi Jordàn (ICV).
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Sílvia Rosa Tejedor Barrios. Meritxell Roger. Núria Ventura. Mari Cruz Sabater. Lluís Salvador. Jordi Jordàn.
Descriptors Atur. Societat. Energia. Terres de l'Ebre. Catalunya. Estat propi. Joventut. Economia.
Llocs Aula Magna. Terres de l'Ebre. Universitat Rovira i Virgili.