Primer debat electoral a Tarragona amb la presència dels candidats de les cinc formacions amb representació a la demarcació de Tarragona. Tot plegat abans de les eleccions anticipades pel president...

Arxiu rr20121109DEB020
Data d'alta 22/11/12
Data de modificació 22/11/12
Data de càrrega 19/06/2017
Origen RÀDIO REUS.
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Nom de l'arxiu d'origen debat tgna
Data d'enregistrament 09/11/12
Sèrie 103
Localitz. DEB
Temps de durada 1h 29m 04s
Descripció de l'arxiu Primer debat electoral a Tarragona amb la presència dels candidats de les cinc formacions amb representació a la demarcació de Tarragona. Tot plegat abans de les eleccions anticipades pel president de la Generalitat Artur Mas del 25 de novembre de l'any 2012.
Temàtica Presentat i moderat per Marc Càmara, el debat es divideix en dos blocs. El primer vinculat a la crisi i a l'economia, que inclou el futur nacional de Catalunya. El segon relacionat amb les mesures econòmiques que s'han d'establir des de la Generalitat per millorar el futur de Catalunya i quin és el seu encaix dins l'Estat espanyol. Cada bloc dura 2 minuts d'exposició per candidat i sense interrupcions. Després, es desenvolupa un debat obert de 10 minuts on es permeten interpel·lacions. En última instància, els candidats es dirigeixen a l'audiència i demanen el vot. Els candidats a debat són Albert Batet (CiU), Xavier Sabater (PSC), Rafael Luna (PP), Josep Andreu (ERC) i Hortència Grau (ICV).
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Marc Càmara. Albert Batet. Xavier Sabater. Rafael Luna. Josep Andreu. Hortència Grau.
Descriptors Campanya electoral. Tarragona. Debat. Economia. Catalunya.
Llocs Auditori Caixa Fòrum. Tarragona.