Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central, relacionat amb els projectes de Reus i la visió des de l'oposició política de l'Ajuntament, compta amb la participació (entrevista)...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central, relacionat amb els projectes de Reus i la visió des de l'oposició política de l'Ajuntament, compta amb la participació (entrevista) del cap de l'oposició municipal, Tomàs Barberà.
Data 24/05/01
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Els quatre primers minuts són falques publicitàries, posteriors als informatius de la Cadena SER. Tot seguit es presenta el resum del capítol anterior del magazine "Viure Reus", per Enric Tricaz. A continuació, Baiges i Tricaz comenten algun tema d'actualitat, com el viatge a Cuba de l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez. Amb la notícia creen un corresponsal fictici a Amèrica Llatina anomenat Osvaldo Pérez Machini, per ser testimonis de les hores prèvies a l'arribada de l'alcalde. Tot seguit s'incorpora Joan Ramon Mestre, que es troba al col·legi Joan Rebull, on es gaudeix de la setmana cultural. Al minut 12:30 escoltem l'entrevista al director de l'escola pública, Wenceslao Pruñonosa. Al minut 16:55 sentim la pausa publicitària. Després de la pausa arriba la notícia del dia amb Francesc Domènech, relacionada amb remodelacions i obres d'alguns aparcaments públics del municipi. Tot seguit escoltem la previsió meteorològica amb Jordi Carbó. Des del minut 29:00 al 35:00 pausa publicitària, després de la que arriba Quim Font amb l'espai de "La cuina de la ràdio". Aquesta vegada, Font prepararà una recepta de cargols. A continuació i fins el minut 46:20, escoltem els informatius de la Cadena SER (en castellà). Torna el "Viure Reus" al minut 49:10. A la segona hora del programa, Baiges i Tricaz entrevisten a Tomàs Barberà. Parlen sobre els problemes del ciutadà, els projectes de ciutat, l'agència (marge de moviment, capacitat d'actuar) de l'oposició, què faria si fos alcalde, medi ambient, etc. L'arxiu s'acaba amb l'entrevista, que inclou una trucada telefònica d'una oient (Carme) que pregunta a Barberà.
Extensió 1h 10m 50s
Arxiu rr20010524MAG095
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 24maig2001
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Quim Font. Jordi Carbó. Lluís Miquel Pérez. Osvaldo Pérez Machini. Wenceslao Pruñonosa. Tomàs Barberà. Francesc Domènech.
Descriptors Setmana cultural. Col·legi Joan Rebull. Pàrking. Cargols. Oposició. Reus. Tomàs Barberà.
Llocs Ràdio Reus. Reus.
Organismes Col·legi Joan Rebull.