Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central d'aquest capítol és la celebració dels 100 anys de l'Hotel Planes de Salou. Es per això que l'equip del programa...

Loading...
Arxiu rr20001005MAG094
Data d'alta 20/11/12
Data de modificació 20/11/12
Data de càrrega 19/06/2017
Origen RÀDIO REUS.
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Nom de l'arxiu d'origen 5octubre_2000
Data d'enregistrament 05/10/00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Temps de durada 1h 04m 39s
Programa VIURE REUS.
Descripció de l'arxiu Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central d'aquest capítol és la celebració dels 100 anys de l'Hotel Planes de Salou. Es per això que l'equip del programa es trasllada al complex turístic i realitza el magazine des d'allà.
Temàtica Els tres primers minuts escoltem el resum del capítol anterior, per Enric Tricaz. Baiges fa la introducció del programa, centrat en la història de l'Hotel Planes de Salou. El conductor del magazine explica els origens del complex i la família que el va fer créixer. L'hotel celebra 100 anys de vida. Baiges entrevista a Dolors Oliva, regidora de Turisme de Salou i presidenta del Patronat municipal de Turisme del municipi. Després es realitza la connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba al hall o entrada de l'hotel. Mestre descriu les diverses parts de l'edifici, amb un cambrer com a guia. Mestre fa una breu entrevista al guia (no es diu el nom) preguntant pel tipus de client que s'instal·la a l'hotel, per les activitats que s'hi fan, etc. Al minut 13:50 s'incorpora Quim Font al programa i Baiges li pregunta pels seus records vinculats a la capital de la Costa Daurada i a l'hotel. Mestrestant, Joan Ramon segueix aconseguint més informació sobre els treballadors de l'hotel i el seu complex turístic. Francesc Domènech intervé en directe al programa al minut 18:55 des de Móra d'Ebre, des d'on ofereix els serveis informatius. Alba Moneo ofereix la informació meteorològica. Des del minut 26:39 pausa publicitària i fins el minut 29:34. Tot seguit Josep Baiges entrevista a l'alcalde de Salou, Esteve Ferran. A continuació escoltem els serveis informatius de la Cadena SER. Després arriba l'espai de "La cuina de la ràdio" amb Quim Font. En aquesta ocasió, Font es troba a la cuina del propi hotel per explicar-nos la seva recepta, a més de parlar amb alguns cuiners que hi treballen.
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Quim Font. Joan Ramon Mestre. Dolors Oliva. Quim Font. Alba Moneo. Esteve Ferran.
Descriptors Hotel Planes. 100 anys. Salou.
Llocs Jardí de l'Hotel Planes. Salou.
Organismes Hotel Planes de Salou.