Magazine "La Ventana" de la Cadena SER en la seva emissió especial des del Teatre Metropol de Tarragona.

Arxiu rr20121026MAG093
Data d'alta 20/11/12
Data de modificació 20/11/12
Data de càrrega 19/06/2017
Origen RÀDIO REUS.
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Nom de l'arxiu d'origen La ventana Metropol 26-10 19 a 20h.wav
Data d'enregistrament 26/10/12
Sèrie 110
Localitz. MAG
Temps de durada 0h 59m 43s
Programa LA VENTANA.
Descripció de l'arxiu Magazine "La Ventana" de la Cadena SER en la seva emissió especial des del Teatre Metropol de Tarragona.
Temàtica En primera instància escoltem els serveis informatius de la Cadena SER. Al minut 8:30 comença la tercera part del programa "La Ventana" emès des del Teatre Metropol de Tarragona. Com a convidada s'incorpora la músic, cantant i compositora Sílvia Pérez Cruz. Francino entrevista a la cantant amb interès sobretot per la seva llarga carrera professional traçada abans dels trenta anys. Entre Sílvia i l'equip de "La Ventana" canten una de les cançons de la compositora. Tot seguit, s'incorpora Julio Hop, que es converteix en un personatge o convidat fictici que explica el seu projecte de fer que el Dragon Kan traci una nova ruta (en línia recta). Al minut 26:50 Pérez dedica una saeta a la gent de Tarragona. Del minut 28:25 al 34:00 escoltem una pausa publicitària. A continuació, Francino comença a la parlar de la modernització de la reialesa, amb motiu de l'estrena del musical "La família irreal". Els convidats següents són Joan Lluís Bozzo, director del musical, i Toni Albar, un dels protagonistes. Es tracta d'un musical en la línia del programa de TV3 "Polònia". Al minut 42:11 connecten telefònicament (és fictici) amb la princesa Letícia, que parla amb l'actor que farà el paper de Rei Juan Carlos II al musical. Tot seguit, connexió amb María Manjavacas, que acaba d'assistir a la ceremònia de despedida del rei a la Índia. Al minut 53:00 l'equip de "La família irreal", juntament amb Pérez, canten. Al minut 54:40 entra Cornelio Infame, de l'equip de "La Ventana", que explica quina ha estat la seva experiència a Tarragona. El programa finalitza amb un fado de Sílvia Pérez Cruz.
Observacions Arxiu de qualitat regular. Aquest arxiu és la tercera part de tres que formen el programa del dia 26 d'octubre del 2012. El primer és "rr20121026MAG091" i el segon "rr20121026MAG092".
Personatges Àngels Barceló. Carles Francino. Sílvia Pérez Cruz. Isaías Afuentes. Julio Hop. Joan Lluís Bozzo. Toni Albar. María Manjavacas. Cornelio Infame.
Descriptors Sílvia Pérez Cruz. Port Aventura. Dragon Kan. Música. Teatre català. Musical. La família irreal.
Llocs Teatre Metropol. Tarragona.