Magazine "La Ventana" de la Cadena SER, conduït per Carles Francino, en la seva emissió especial des del Teatre Metropol de Tarragona.

Loading...
Títol Magazine "La Ventana" de la Cadena SER, conduït per Carles Francino, en la seva emissió especial des del Teatre Metropol de Tarragona.
Data 26/10/12
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu LA VENTANA.
Resum Els primers cinc minuts són els serveis informatius de la Cadena SER des de Barcelona. Al minut 9:23 comença el magazine (en castellà) en la seva emissió des de Tarragona i conduït pel reusenc Carles Francino. El programa s'inicia amb un recull de pífies lingüístiques emeses per l'emissora en un espai anomenat "Unidad de vigilancia lingüística", amb Isaías Afuentes. Al minut 23:42 hi ha un silenci que es prolonga fins el minut 26:20, encara en la mateixa secció. Durant uns minuts, el programa se centra en les pífies que es produeixen al donar la freqüència horària i d'aquí que després parlin dels errors relacionats amb les xifres. La secció s'acaba amb errors radiofònics argentins. Des del minut 33:29 fins el minut 40:04 pausa publicitària. Francino arranca aquesta part del programa describint en directe una manifestació en contra de les retallades a la mateixa zona de Tarragona. Escoltem una manifestant, Mª José (no s'especifica el cognom). Després de comentar la mala situació i les reaccions públiques comencem a sentir el tema principal de la pel·lícula "La Lista de Schindler", seguida de la notícia de la mort de l'últim supervivent del camp de concentració de Auswich per donar classe a infants. Neus Català és una supervivent tarraconense, l'experiència e la qual està relatada al llibre "Cenizas en el cielo", del que n'escoltem un fragment. Després escoltem la pròpia veu de Neus Català, que va ser entrevistada per Eva Hidalgo i Carme Martí, escriptora del llibre de Català. Francino entrevista a ambdues periodistes, durant la que s'emeten fragments de l'entrevista que Hidalgo va realitzar a la supervivent. Les preguntes de Francino a les periodistes van des de l'experiència professional com personal vers Neus Català.
Extensió 0h 59m 43s
Arxiu rr20121026MAG092
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen La ventana Metropol 26-10 17 a 18h.wav
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. Aquest arxiu és la segona part de tres que formen el programa del dia 26 d'octubre del 2012. El primer és "rr20121026MAG091" i el tercer "rr20121026MAG093".
Personatges Àngels Barceló. Carles Francino. Sílvia Pérez Cruz. Isaías Afuentes. Neus Català. Eva Hidalgo. Carme Martí.
Descriptors Unidad de vigilancia lingüística. Pífies. Auswich. Supervivent. Neus Català. Tarragona.
Llocs Teatre Metropol. Tarragona.