Magazine "La Ventana" de la Cadena SER, conduït per Carles Francino, en la seva emissió especial des del Teatre Metropol de Tarragona.

Loading...
Títol Magazine "La Ventana" de la Cadena SER, conduït per Carles Francino, en la seva emissió especial des del Teatre Metropol de Tarragona.
Data 26/10/12
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu LA VENTANA.
Resum L'arxiu s'inicia amb els serveis informatius de la Cadena SER. El magazine comença al minut 9:00 amb Francino i la presentació dels temes que es tractaran al llarg del programa, com els Jocs Mediterranis, el malestar general per la crisi econòmica o el seguiment de l'acte d'entrega dels Príncep d'Astúries a Oviedo. La primera secció que escoltem és la dels "cafeteros", amb Michael Robinson i Raquel Marto, que se centra amb la crisi econòmica, la desesperació i la situació de la societat espanyola. Es compara la crisi amb la pel·lícula Full Monty. Tot seguit Francino entrevista a l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Es parla sobretot dels índex d'atur a Tarragona i del projecte de Barcelona World, tot plegat amb algunes intervencions i comentaris de Marto i Robinson. La notícia del dia és el resultat dels índex d'atur, és per això que Francino contacta telefònicament amb dues persones que han trobat feina a Espanya en aquest últim trimestre i del camp en el que són especialistes. Es truca al psicòleg Gabriel Abellà, que explica on i com li han ofert la feina. La segona persona és Rubi Sami, egípcia, que ha trobat feina a l'Hotel Palace de Madrid. Un cop trucats als nous treballadors, segueix l'entrevista a l'alcalde de Tarragona. Destaca el tema de la política i la corrupció italiana, com part de l'actualitat dins de la crisi econòmica actual. A continuació es parla de les eleccions del dia 25 de novembre i de la posició que hi prendrà el Partit Socialista. Del minut 38:50 al minut 45:00 escoltem la pausa publicitària. Continuen comentant el Premi d'Astúries i demanant als oients que truquin si han estat guanyadors d'algun dels premis que es reparteixen. Escoltem la connexió amb diversos premiats d'anteriors edicions. Aquesta primera part del programa finalitza juntament amb l'entrevista a l'alcalde de Tarragona.
Extensió 0h 59m 43s
Arxiu rr20121026MAG091
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen La ventana Metropol 26-10 16 a 17h.wav
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. Aquest arxiu és la primera part de tres que formen el programa del dia 26 d'octubre del 2012. El segon és "rr20121026MAG092" i el tercer "rr20121026MAG093".
Personatges Carles Francino. Roberto Sánchez. Michael Robinson. Raquel Marto. Gabriel Abellà. Rubi Sami. Josep Félix Ballesteros.
Descriptors Jocs Mediterranis. Premi Príncep d'Astúries a Oviedo. Crisi econòmica. Atur. Josep Félix Ballesteros. Tarragona.
Llocs Teatre Metropol. Tarragona.
Organismes Ajuntament de Tarragona.