Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central d'aquest capítol és la Protectora d'Animals de la carretera de Cambrils i la seva obra amb els animals abandonats.

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central d'aquest capítol és la Protectora d'Animals de la carretera de Cambrils i la seva obra amb els animals abandonats.
Data 17/11/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum En primer lloc escoltem el resum del capítol anterior amb Enric Tricaz. Els conductors del programa comencen (minut 3:20) parlant de la visita del dia anterior d'un grup de periodistes nord americans. Relacionat amb la notícia contacten telefònicament amb un tal Francis Jones, del suposat projecte "Reality from Reus". Es tracta d'una trucada teatralitzada i còmica per il·lustrar la notícia. Tot seguir parlen de la retirada del mercat per plagi del llibre "Sabor a Ayer", publicat per Ana Rosa Quintana. Joan Ramon Mestre es troba a la llibreria Galatea de Reus i parla amb el propietari, Joan Peña, per preguntar-li per la retirada del llibre. Escoltem la notícia del dia amb Francesc Domènech al minut 19:10 i, després, la previsió meteorològica amb Jordi Carbó. Visiten la seu de la protectora d'animals a la carretera de Cambrils. Tot seguit, Francesc Domènech informa sobre les cotitzacions de la llotja. Pausa publicitària fins el minut 30:35. Quim Font no assisteix per conduïr l'espai "La cuina de la ràdio", però entra telefònicament i parla amb una oient seguidora de Font (Pilar). Al minut 40:50 escoltem els serveis informatius de la Cadena SER (castellà) fins el minut 48:00. Al tornar al magazine, Baiges i Tricaz contacten via la unitat mòbil amb Joan Ramon Mestre, que es troba a la Protectora d'Animals de la carretera de Cambrils amb Antoni Mª Gavaldà. Com és habitual, Enric Tricaz fa un reportatge al voltant dels animals abandonats i el paper de la protectora, que és el tema central d'aquest capítol. Tot seguit Baiges entrevista a Gavaldà, preguntant sobretot per les històries dels animals abandonats. També s'interessa per la fundació que va crear Gavaldà, Protecció dels Animals i la Natura, després de separar-se de l'Associació d'Animals i Plantes de Reus. Comenten també el tema de les ajudes, de la privacitat de les protectores i de les persones que prefereixen abandonar els animals abans de donar-los. Gavaldà afirma que tenen aproximadament 700 animals de tot tipus d'espècies. Per últim, comenten el tema dels animals exòtics i els problemes que suposa voler-ne tenir un. Després d'una pausa, escoltem l'espai "L'alegria del Viure", aquesta vegada amb dues preguntes amb premi pels oients que responguin correctament. Per últim, "El Viure Reus en el cinema" amb el film "Atari" de Howard Hughes, per Joan Ramon Mestre.
Extensió 1h 35m 55s
Arxiu rr20001117MAG90
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 17novembre2000_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Quim Font. Ana Rosa Quintana. Joan Ramon Mestre. Joan Peña. Francesc Domènech. Jordi Carbó. Antoni Mª Gavaldà.
Descriptors Americans. Sabor a Ayer. Protectora d'animals. Atari.
Llocs Reus.
Organismes Llibreria Galatea. Associació d'Animals i Plantes de Reus. Protecció dels Animals i la Natura.