Entrevista completa de Josep Mª Martí a Jordi Pujol, l'aleshores secretari general del partit de Convergència Democràtica de Catalunya, amb motiu de la inauguració del local de convergència a la...

Loading...
Títol Entrevista completa de Josep Mª Martí a Jordi Pujol, l'aleshores secretari general del partit de Convergència Democràtica de Catalunya, amb motiu de la inauguració del local de convergència a la capital de la comarca del Baix Camp.
Data 21/02/77
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum L'entrevista se centra el procés de normalització que comporta aquesta inauguració, que representa el primer local polític inaugurat a Reus. Pujol parla dels objectius del seu partit vers les comarques fent, diu, "una autèntica implantació física" arreu del país mostrant la intenció de fer una feina "a llarg termini i seriosa". Martí pregunta per les garanties del local i els canvis en la normativa i tot seguit es tracten temes més relacionats amb l'actualitat política, la relació interna del partit de Pujol i les diferències ("topades") amb alguns partits contraris a les seves idees. El periodista pregunta també per futurs pactes polítics, al que Pujol assegura que l'objectiu és i serà formar un gran bloc de centre esquerre. Per últim, es comenten les candidatures a diputats per les comarques i delagacions.
Extensió 0h 15m 56s
Arxiu rr19770221ENT167
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Entr_JPujol_21_febrer_1977
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Mª Martí. Jordi Pujol.
Descriptors Local. Convergència Democràtica de Catalunya. Reus. Inauguració. Política. Comarca. Partit.
Llocs Reus.
Organismes Convergència Democràtica de Catalunya.