Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. Tots els temes tractats en aquest capítol són al voltant de les festes de Nadal (els pastorets, la loteria, les escolanies…), però la...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. Tots els temes tractats en aquest capítol són al voltant de les festes de Nadal (els pastorets, la loteria, les escolanies…), però la notícia del dia es la loteria de Nadal, ja que bona part del premi ha tocat a la ciutat de Reus.
Data 22/12/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Tricaz, Baiges i Francesc Domènech parlen sobre el premi de loteria, que ha tocal al número 22.207 amb mil 400 milions de pessetes. A continuació escoltem actualitat sobre les representacions i espectacles tradicionals de Nadal a la ciutat, destacant el concert que realitza l'escolania de la Reial Congregació de la Puríssima Sang. Tot seguit es realitza una representació dels pastorets per ràdio (des del minut 5:53 fins el 19:00), una producció de Ràdio Reus Cadena SER amb la col·laboració dels partits polítics de l'Ajuntament de Reus, ja que alguns militants actuen també en aquesta representació radiofònica. Després de l'actuació, els presentadors del programa parlen amb els "actors" sobre els pastorets i el teatre. Des del minut 22:50 fins el minut 28:00 tenim una pausa publicitària. Tot seguit escoltem l'agenda d'activitats amb Joan Ciurana. Al minut 31:56 s'inicia la que seria primera part del programa, començant amb la notícia del premi de loteria amb la informació per Francesc Domènech i amb la connexió de Núria Solé i Joan Ramon Mestre, des de l'Hospital de Sant Joan, on es troben alguns dels guanyadors del premi a la ciutat.
Extensió 1h 01m 46s
Arxiu rr20001222MAG088
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 22_desembre_2000_Viure Reus
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat, tot i que, en aquest cas, la primera part de l'arxiu d'àudio correspon a la segona part del programa i al revés.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Francesc Domènech. Joan Ramon Mestre. Carles Ivan Borràs. Josep Mª Folch i Torres. Intèrprets per ordre d'aparició: Antoni Oliach. Emprar Pont. Eduard Ortiz. Tomàs Barberà. Ivon Figueres. Joan Ciurana. Núria Solé. Paco Fuentes. Quim Font.
Descriptors Pastorets. Nadal. Reus. Loteria. Premi.
Llocs Reus.
Organismes Reial Congregació de la Puríssima Sang. Ajuntament de Reus.