Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El programa segueix l'actualitat del dia, sobretot de la ciutat de Reus, elaborant el magazine a base d'entrevistes, serveis informatius, reportatges i espais...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El programa segueix l'actualitat del dia, sobretot de la ciutat de Reus, elaborant el magazine a base d'entrevistes, serveis informatius, reportatges i espais d'entreteniment. Destaca, com a notícia del dia, les eleccions nord americanes, disputades entre Al Gore i George Bush.
Data 07/11/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum L'arxiu s'inicia amb la notícia de la mort de Antonio Santos Rupérez. Un homenatge Joan Móra Lázaro, lletres d'or a l'història de Ràdio Reus i pioner de la ràdio, amb un reportatge per Enric Tricaz. Tot seguit el resum del capítol anterior. Les eleccions americanes, el president dels EUA és l'amo del món, Al Gore i George Bush amb empat tècnic a les enquestes. A continuació s'estableix la connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba al Casal Municipal de Jubilats del barri Juroca. Mestre entrevista a Cori Vall, la coordinadora de serveis socials, amb motiu del primer taller de sardanes de la ciutat destinat a la gent gran. Al minut 17:00 Núria Solé ofereix els serveis informatius de la ràdio. Destaca la notícia sobre la inauguració a Barcelona sobre la ruta de l'oli Ciurana. La informació meteorogològica (via telefònica) arriba al minut 21:00 amb Jordi Carbó. Tot seguit Josep Baiges i Enric Tricaz informen sobre la cotització de la Llotja de Reus. Al minut 31:00 arriba Quim Font amb "la cuina de la ràdio", però una pausa sobtada en l'enregistrament de la cinta ens impedeix escoltar el plat del dia. A la segona part del programa Baiges entrevista (després del reportatge introductori d'Enric Tricaz) a Miquel Àngel López Mallol, portaveu del partit popular a l'Ajuntament de Reus. Un dels temes destacats és la pugna entre el Partit d'Iniciativa i el Partit Popular, degut a què els primers demanen que es retiri la medalla que es va atorgar al general Franco, mentre que els populars creuen que el fet forma part de la història. A mitja entrevista s'estableix connexió amb en Joan Ramon Mestre, que es troba amb la Unitat Mòbil a la plaça Mercadal i sorprèn a López Mallol amb la presència d'un amic del convidat, Alfonso Domingo. Les preguntes al popular són al voltant de l'actualitat a la ciutat, tant política com social. Al minut 57:00 tenim una pausa publicitària, després de la qual els conductors del programa retornen al tema del dia: les eleccions nord americanes. L'últim espai del programa es dedica a "l'alegria del viure", on truquen els oients per respondre a la pregunta del dia a canvi d'un obsequi.
Extensió 1h 03m 48s
Arxiu rr20001107MAG087
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 7_novembre_2000_Viure Reus
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Quim Font. Jordi Carbó. Antonio Santos Rupérez. Joan Móra Lázaro. Núria Solé. Miquel Àngel López Mallol. Alfonso Domingo.
Descriptors Eleccions americanes. Homenatge. Joan Móra Lázaro. Casal Municipal de Jubilats. Barri Juroca. Sardanes.
Llocs Reus.
Organismes Casal Municipal de Jubilats de Reus. Ajuntament de Reus. Partit Popular.