Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en la decisió del Barri del Carme de Reus de posar punt i final a les...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en la decisió del Barri del Carme de Reus de posar punt i final a les patrulles nocturnes després que l'Ajuntament els assegurés ampliar les dotacions de guàrdia.
Data 10/01/01
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Els 3 primers minuts del programa escoltem el resum del capítol anterior. Tot seguit, Josep Baiges informa sobre l'actualitat a la ciutat. Una de les notícies destacades són les declaracions del president de l'Associació de Petites Empreses de Reus, Manel Margalef, expressant que al municipi "no hi ha prou sòl industrial i, si n'hi ha, és massa car per les petites i mitjanes empreses". Per tal d'ampliar la notícia, Joan Ramon Mestre entrevista a Margalef. Després de l'entrevista intervé Francesc Domènech amb més actualitat informativa (es tracta d'una ampliació dels titulars anunciats per Baiges a l'inici del magazine). Després d'una pausa al minut 27:00, intervé (via telefònica) Quim Font a "La cuina de la ràdio" explicant com es cuina la vedella a la "Villalobense". A continuació s'estableix connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba en una verdularia del Barri del Carme i parla amb l'Assunció (no s'especifica congnom o càrrec). Mestre fingeix que recull els ingredients necessaris per a cuinar la vedella de Font. Al minut 40:25 comencen els serveis informatius de la Cadena SER (en castellà), però s'interromp per arrencar amb la segona hora del "Viure Reus" i l'espai de "l'alegria del viure", l'espai on intervenen els oients telefònicament per a respondre a la pregunta diària. A continuació Baiges entrevista a Josep Machado, president de l'Associació de Veïns i Comerciants del Barri del Carme, amb motiu de la decisió de la comunitat a posar punt i final a les patrulles nocturnes després que l'Ajuntament els assegurés ampliar les dotacions de guàrdia. Helena Tarragó substitueix a Enric Tricaz en elaborar un reportatge sobre el cas a mode d'introducció pels oients. Joan Ramon Mestre es troba al barri del Carme i parla amb alguns veïns alhora que descriu l'aspecte dels edificis i zones de la comunitat, que destaca per les pintades grafiteres. Després de la pausa publicitària al minut 1:06:10 escoltem l'agenda d'activitats. L'espai final del programa es dedica a entrevistar al Sergio i el Manolo (no s'identifiquen els cognoms), dos comerciants que han iniciat una volta ciclista personal per Espanya.
Extensió 1h 27m 04s
Arxiu rr20010110MAG086
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 10gener2001
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Manel Margalef. Josep Machado. Elena Tarragó.
Descriptors Vedella. Villalobense. Barri del Carme. Associació de Petites Empreses de Reus. Grafitis. Associació de Veïns i Comerciants del Barri del Carme.
Llocs Reus.
Organismes Associació de Petites Empreses de Reus. Associació de Veïns i Comerciants del Barri del Carme.