Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine està dominat per l'actualitat informativa, sobretot i com és habitual, de la ciutat de Reus. Destaca la creació...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine està dominat per l'actualitat informativa, sobretot i com és habitual, de la ciutat de Reus. Destaca la creació de la cadena d'electrodomèstics "IDEA", pensada per rellençar el Mercat del Carrilet.
Data 15/01/01
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum El magazine s'inicia amb el resum del capítol anterior per Enric Tricaz (els 3 primers minuts, aproximadament). Tot seguit els conductors del programa intercanvien opinions sobre una notícia d'última hora: la reunió dels portaveus dels grafiters del municipi amb l'Ajuntament de Reus per tal d'obtenir una zona específica per pintar, a canvi de deixar d'embrutar la resta de parets. A partir d'aquesta notícia Baiges i Tricaz anticipen la programació de propers programes i destaquen alguna altra notícia relacionada amb la ciutat. Tot seguit es centren en la creació de la cadena d'electrodomèstics "IDEA", pensada per rellençar el Mercat del Carrilet, on es troba Joan Ramon Mestre, que dóna una visió panoràmica de les obres que estan en marxa per a la remodelació. Mestre entrevista a Mª Jesús Carol, membre de la junta de venedors del Carrilet i encarregada d'una de les carnisseries. Josep Baiges també participa de l'entrevista amb alguna intervenció des de l'emissora. Tots plegats conclouen que les obres són en fi de bé, tot i que en el moment esdevingui un trasvals, i garanteix la projecció de futur del Mercat. A continuació, amb Francesc Domènech, escoltem l'espai informatiu del "Viure Reus". Una de les notícies destacades és la inauguració de l'escola oficial d'idiomes a Reus. Després escoltem Jordi Carbó amb la informació meteorològica. Arriba "La cuina de la ràdio" després d'una pausa al minut 27:15. Quim Font intervé per via telefònica, explicant com cuinar una varietat de sopes de pa.
Extensió 0h 41m 22s
Arxiu rr20010115MAG085
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 15_gener2001_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Francesc Domènech. Jordi Carbó. Quim Font.
Descriptors IDEA. Mercat del Carrilet. Reus. Sopes de pa.
Llocs Ràdio Reus.