Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine s'inicia amb una entrevista a Pilar Llauradó, directora del Teatre Bartrina de Reus, que presenta la programació d'hivern....

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine s'inicia amb una entrevista a Pilar Llauradó, directora del Teatre Bartrina de Reus, que presenta la programació d'hivern. També destaca la temàtica relacionada amb la vigília de Reis i la cavalcada, a més de la Fira de Nadal a Reus: "Nadal.parc".
Data 05/01/01
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Resum del dia anterior per Enric Tricaz. La convidada del programa és Pilar Llauradó, directora del Teatre Bartrina, que presentarà la programació de la temporada d'hivern. Abans, però, Llauradó fa un balanç de l'any 2000 (amb xifres) i afirma que n'està molt orgullosa, destacant alguns esdeveniments o espectacles que van tenir especialment bona rebuda. Tot seguit parlen de la nova programació, de la tendència en el gènere teatral, del públic que s'espera que valori l'oferta, etc. Llauradó explica que l'oferta és molt àmplia. Baiges fa una comparació. Al minut 22:10 es fa una petita pausa abans de l'actualitat local informativa amb Enric Tricaz, on destaca la nova patrulla de vigilància nocturna a la ciutat de Reus. Per completar la notícia, Baiges contacta telefònicament i en directe amb Josep Machado, un dels veïns del barri del Carme que ha sol·licitat aquesta patrulla nocturna. Al minut 31:40 escoltem el temps amb Jordi Carbó (prevalen ruixats). Tot seguit connexió telefònica amb Jordi Bertràn, cònsul dels Reis d'Orient, per parlar de la previsió de la cavalcada. Al minut 39:40 escoltem els serveis informatius de la Cadena SER. La segona hora es centra el el "Nadal.parc", on Baiges i Tricaz entrevisten a Ernest Benach, el president del comitè organitzador (Tricaz en fa el reportatge habitual). Benach parla sobre les diverses activitats i la rebuda que estan tenint. Destaca que la imatge de "parc infantil" ha de canviar per també incorporar activitats per a gent jove (música, xerrades, etc.). També comenta els pressupostos dels anys anteriors i l'actual, comparant-los amb l'oferta. Després de l'entrevista tenim una pausa publicitària, a continuació de la qual arriba "l'alegria del viure", l'espai dedicat als oients, que han de respondre a la pregunta diària a canvi d'un regal. Tot seguit s'entrevista al regidor responsable dels serveis mediambientals de l'Ajuntament de Reus, Daniel Pi, que sensibilitza a la ciutadania sobre la necessitat de reciclar els residus que creiï aquest Nadal (papers dels regals, capses, etc.). Per últim, s'entrevista a Miquel Àngel López Mallol, el qual és notícia per haver publicat una carta als Reis al diari El Punt. A partir d'aquí, la cinta enregistrada torna a començar el programa del "Viure Reus" degut a un error de enregistrament.
Extensió 1h 51m 02s
Arxiu rr20010105MAG084
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 5gener_2001_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat, tot i que tenen presència alguns errors de cinta (pot ser a causa del temps o d'alguna fractura del material) que fa que alguna paraula quedi entrebancada.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Pilar Llauradó. Josep Machado. Jordi Carbó. Jordi Bertràn. Joan Ramon Mestre. Daniel Pi. Miquel Àngel López Mallol.
Descriptors Teatre Bartrina. Nadal.parc. Reis. Cavalcada.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus. Teatre Bartrina.