Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en el dia mundial de la diabetis i en el centenari de la Secció Excurcionista del...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en el dia mundial de la diabetis i en el centenari de la Secció Excurcionista del Centre de Lectura.
Data 14/11/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum En primer lloc escoltem el resum del capítol anterior per Enric Tricaz. Al minut 3 s'inicia el programa, que comença amb la connexió de Josep Baiges des de l'hospital de Sant Joan de Reus, amb motiu del dia mundial de la diabetes. En aquest dia, l'hospital realitza determinacions de glucèmia, és a dir, si tens o no tens sucre i ofereix consells pràctics per evitar la diabetis de l'adult. Baiges realitza una entrevista a Maria Jesús Almagro, responsable de la consulta diabetològica, que li fa la prova del sucre a Josep Baiges. Joan Ramon Mestre es troba a l'estanc de l'hospital de Reus informant sobre el que ofereixen, entre d'altres coses, els consells sobre salut i alimentació. Al minut 14:15 arriben els serveis informatius amb la notícia del dia de la mà de Francesc Domènech i al minut 19:40 el servei meteorològic amb Jordi Carbó. Tot seguit escoltem l'entrevista a Salvador Miquel, president de l'Associació de Diabètics de Reus. Miquel fa una crida als malalts de diabetis a fer-se socis tot i que està molt content de la participació reusenca. Informació i cotitzacions de la llotja al minut 25:00 amb Enric Tricaz. Quim Font dóna els preus de la Llotja. També escoltem la informació sobre la secció agrícola amb Francesc Domènech. Al minut 28:00 publicitat i torna el magazine amb l'entrevista a Rosa Magrané, presidenta de la Secció Excurcionista del Centre de Lectura. Enric Tricaz fa un reportatge sobre la secció a mode d'introducció prèvia a l'entrevista. 43:33 escoltem a Joan Ramon Mestre, que es troba amb Teresa Felip, dissenyadora del logotip del centenari de la secció excurcionista. Al minut 52:40 sentim la publicitat i tot seguit s'entren les trucades dels oients per a respondre la pregunta del dia. Per últim, es destaca les eleccions americanes com a notícia del dia a nivell internacional.
Extensió 1h 03m 16s
Arxiu rr20001114MAG083
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 14_novembre2000_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Maria Jesús Almagro. Francesc Domènech. Salvador Miquel. Quim Font. Rosa Magrané.
Descriptors Secció Excurcionista del Centre de Lectura. Centenari. Hospital Sant Joan. Diabetis.
Llocs Reus.
Organismes Hospital Sant Joan de Reus. Secció Excurcionista del Centre de Lectura.