Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en la inauguració de la nova escola de música de Salou.

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en la inauguració de la nova escola de música de Salou.
Data 24/11/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Joan Ramon Mestre es troba al nou equipament cultural de Salou, en la cinquena edició del certàmen de música del municipi. Tricaz dedica, com ja es habitual, un reportatge al voltant de l'escola de música de Salou. Mestre fa una breu entrevista a Beatriz Sirvent, una jove violinista que alumna de l'escola de la localitat. Sirvent fa una interpretació exclusiva per l'emissora amb un solo de Bach per a violí. Tot seguit escoltem l'entrevista de Mestre a un dels membres del jurat, Evelio Tieles. Després, Mestre entrevista a Ferran Llauradó, regidor de cultura de l'Ajuntament de Salou. Joan Ramon Mestre dedica una part de la connexió a descriure la línia arquitectònica de l'auditori, que descriu com a molt modern. Al minut 23:00 arriba la publicitat, després de la qual escoltem l'agenda d'activitats de Ràdio Reus amb "l'alegria del viure", l'espai on s'entren trucades d'oients per a respondre a la pregunta del dia. Ja acabant, l'equip del "Viure Reus" parla de l'exposició d'imatges en el 13è Premi Beca Ciutat de Reus de Fotografia (el guanyador ha estat Josep Aragonès Martorell). Al minut 32:24 escoltem última pausa i s'incorpora Joan Ciurana al minut 34:50 amb l'actualitat castellera. L'arxiu finalitza amb l'inici dels informatius de la Cadena SER.
Extensió 0h 45m 19s
Arxiu rr20001124MAG081
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 24_novembre2000_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Ferran Llauradó. Beatriz Sirvent. Josep Aragonès Martorell. Josep Aragonès Martorell. Joan Ciurana.
Descriptors Certàmen de música. Salou. Auditori. 13è Premi Beca Ciutat de Reus de Fotografia.
Llocs Salou.
Organismes Ajuntament de Salou.