Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en el nou projecte de Borsa Jove d'Habitatge creada per l'Ajuntament de Reus, amb l'entrevista al...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en el nou projecte de Borsa Jove d'Habitatge creada per l'Ajuntament de Reus, amb l'entrevista al regidor de Cultura Xavier Filella.
Data 23/01/01
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Introducció al magazine per Enric Tricaz i Josep Baiges. En primer lloc tenim l'entrevista a Xavier Filella, regidor de Cultura i de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Reus, amb motiu de la nova borsa jove d'habitatge creada per l'Ajuntament per ajudar els joves en la seva inserció en el món laboral. Filella explica l'origen de la idea, les referències, el desenvolupament, els mètodes d'actuació i les expectatives o objectius. Joan Ramon Mestre es troba a l'Oficina del Pla Jove per simular la necessitat personal d'obtenir un dels pisos de la borsa jove d'habitatge. Una noia que es presenta com Noemi explica el procediment d'obtenció i requisits. Tot seguit, Mestre entrevista també a Miquel Àngel Molina (no es nomena el càrrec), que explica com va el projecte (demanda, oferta, consultes, etc.). Filella intervé de nou i parla sobre altres polítiques municipals relacionades a nivell social per tal d'ajudar la joventut. Al minut 31:50 comença l'espai "L'alegria del viure", on intervenen els oients per respondre a la pregunta del dia. Al minut 37:00, acabant el programa, s'incorpora Joan Ramon Mestre per parlar de cinema i de l'estrena de la pel·lícula "L'esperit burleta".
Extensió 0h 46m 59s
Arxiu rr20010123MAG080
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 23gener2001_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Francesc Domènech. Joan Ramon Mestre. Quim Font. Xavier Filella.
Descriptors Borsa habitatge. L'esperit burleta.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.