Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine recorda l'antiga casa de Ràdio Reus, a la raval Santa Anna número 54. Dins del programa escoltem l'espai...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine recorda l'antiga casa de Ràdio Reus, a la raval Santa Anna número 54. Dins del programa escoltem l'espai "L'Embut", amb la col·laboració de Francesc Domènech.
Data 20/01/98
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS. L'EMBUT.
Resum Comencen les obres al raval Santa Anna i el "Viure Reus" aprofita per dedicar-hi el programa i passejar-s'hi parlant amb els botiguers que van ser veïns de Ràdio Reus quan emetia des d'allà. Enric Tricaz fa les reflexions pròpies de l'espai, aquesta vegada sobre la història del raval. Mestre es troba a un dels establiments del raval, la "Bodega La Parra". La mestressa explica els records que té de la ràdio i de la relació que van establir durant tants anys (s'emociona). També parlen amb altres botiguers i fins i tot algun reusenc que passeja pel raval, preguntant-los sobre les obres del raval i Ràdio Reus. No hi ha l'espai habitual de "La cuina de la ràdio", però Quim Font recorda la recepta del tortell de pa a petició d'una oient. A partir d'aquest moment s'obren línies i entren algunes trucades, totes relacionades amb la gastronomia per "La cuina de la ràdio". Al minut 31:43 breu pausa abans de "l'Embut", la contra crònica setmanal de Ràdio Reus. Enric Tricaz i Josep Baiges comenten còmicament notícies incertes causades per pífies informatives a la mateixa emisora, tot plegat també amb la col·laboració de Francesc Domènech. Un cop finalitzat l'espai de "l'Embut", el "Viure Reus" torna a centrar-se en les obres del raval i en cercar la veu de propietaris d'establiments i vianants. En general, tots els reusencs estan d'acord amb les obres si la qualitat de vida millora. Finalment, Baiges i Tricaz realitzen una breu entrevista a Pere Martínez, gerent de l'agència de viatges Piramitour i actual propietari de l'espai que antigament ocupava Ràdio Reus. Parlen tant de les obres com de la pròpia agència.
Extensió 1h 01m 35s
Arxiu rr19980120MAG077
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 20gener1998_ViureReus_StaAnna
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Joan Ramon Mestre. Enric Tricaz. Quim Font. Francesc Domènech.
Descriptors Santa Anna. Raval. Ràdio Reus. L'Embut.
Llocs Raval Santa Anna, Reus.