Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra, en primer lloc, en la Marxa de les Dones contra la pobresa i la violència. Es...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra, en primer lloc, en la Marxa de les Dones contra la pobresa i la violència. Es tracta d'una marxa a nivell europeu que compta amb la participació d'una trentena de dones de Reus encapçalades per Misericòrdia Duesaigües. Els temes tractats en segon terme són l'Expro Reus 2000 i l'entrevista als alpinistes reusencs que van intentar pujar al cim de Cho Oyu.
Data 16/10/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS. LA CUINA DE LA RÀDIO.
Resum Escoltem el resum del capítol anterior. Actualitat informativa sobre la Fira de Reus Expro Reus entre Enric Tricaz i Josep Baiges: personalitats que hi han passat, esdeveniments, declaracions, etc. L'últim acte de la Marxa de les Dones. Entrevista a Misericòrdia Duesaigües per Joan Ramon Mestre. Duesaigües parla de l'experiència de la Marxa a Brussel·les i diu que tot ha anat molt bé i han tingut molt èxit, amb dones de tot el món. Al minut 17:00 s'incorpora Francesc Domènech amb l'actualitat informativa. Al minut 28:00 comença "La cuina de la ràdio" amb Quim Font, que avui parlarà del vi (tipus, com servir-lo, consells, etc.). Al minut 47 torna el "Viure Reus", que se centrarà amb els alpinistes reusencs que van intentar pujar al cim Cho Oyu, però no ho van aconseguir (es van quedat a 450 metres del cim). Els convidats són Joan Porta, cap de l'expedició, i Baltasar Sánchez, fotògraf de l'expedició. Els convidats expliquen l'experiència i per què van retirar-se quan estaven tan aprop del cim. Porta assegura que no ho tornarà a intentar. Al minut 1:10:00 torna el "Viure Reus" amb l'espai "L'alegria del viure", on s'entren les trucades dels oients per respondre a la pregunta del dia. Els últims minuts del programa es dediquen a l'actualitat esportiva del territori amb Agustí Escolà.
Extensió 1h 26m 12
Arxiu rr20001016MAG078
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 16octubre2000_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Misericòrdia Duesaigües. Francesc Domènech. Quim Font. Joan Porta. Baltasar Sánchez. Agustí Escolà.
Descriptors Expro Reus. Marxa de dones. Fira del Cavall a Cambrils. Cho Oyu.
Llocs Reus.