Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra, en primer lloc, en la retirada de vedella al menú de les escoles de Reus per...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra, en primer lloc, en la retirada de vedella al menú de les escoles de Reus per l'alarma de les anomenades "vaques boges", i en segon lloc, en l'entrevista a Joan Pinyol, recent nomenat vicepresident del consell nacional de la formació nacionalista.
Data 24/01/01
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Tricaz i Baiges comenten el tema de les "vaques boges" i com pot afectar la retirada de la vedella a les escoles. Per tal de saber-ho, el programa connecta amb el Col·legi Sant Josep, on es troba Joan Ramon Mestre. Mestre parla amb la Germana Llúcia, que explica que des que va apèixer el tema de les vauqes boges van retirar la vedella del menú. També parla amb alguns alumnes que declaren que estan d'acord amb la decisió de no menjar vedella. Un cop finalitzada la connexió amb el col·legi, comença l'entrevista a Joan Pinyol, amb motiu del procés de renovació de convergència democràtiva que ha portat al nomenament de Pinyol com a vicepresident del consell nacional de la formació nacionalista. Escoltem les reflexions de Tricaz, a mode de reportatge, al voltant del convidat d'avui. Pinyol es mostra sorprès pel nomenament i considera que és un gran honor. A l'entrevista, parlen del relleu presidencial de Jordi Pujol i apareix el nom d'Artur Mas com a possible candidat. Pinyol parla de les seves arrels polítiques, de la seva ideologia i comenta una mica la seva trajectòria. Baiges treu de nou el tema d'Artur Mas com a candidat. Pinyol es mostra un pèl ambigu i pensa que allò important és lluitar pel país sigui el partit que sigui el capdavanter. Parlen d'actualitat política en general, sobretot terriotorial, destacant el projecte de divisió territorial que situa Prades al Priorat.
Extensió 0h 28m 31s
Arxiu rr20010124MAG076
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 24gener2001_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Germana Llúcia. Joan Ramon Mestre. Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Pinyol.
Descriptors Vaques Boges. Escoles. Menú. Escola Sant Josep. Joan Pinyol.
Llocs Ràdio Reus.
Organismes Convergència Democràtica.