Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en la programació del primer trimestre del Teatre Fortuny, amb el director i gerent del teatre...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en la programació del primer trimestre del Teatre Fortuny, amb el director i gerent del teatre com a convidat.
Data 19/12/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Els primers cinc minuts de l'arxiu escoltem falques publicitàries a la sintonia de Ràdio Reus. Comença l'entrevista al director i gerent del Teatre Fortuny, Josep Mª Fargas. Baiges pregunta per la dificultat de quadrar la programació teatral com a introducció. Just després, Tricaz fa un reportatge històric del teatre fins el minut 11:50. En acabat, comenten el tema de l'adaptació o modernització dels clàssics, parlant també dels decorats i del vestuari o la presentació dels personatges. Fargas considera que s'ha de canviar, que no es poden presentar exactament com es feia abans: es pot reinterpretant. El director del teatre comenta alguna experiència com a espectador a altres teatres i la manera en què observa les reaccions del públic davant els clàssics modernitzats. Parla sobretot de la joventut que assisteix al teatre i de la importància d'entendre les seves reaccions. Els interlocutors estan una estona comentant experiències personals relacionades amb el canvi de la "posada en escena" de les obres canòniques del teatre i la música. Fargas comenta alguna de les obres preparades per aquest primer trimestre, entre elles, dues òperes de Verdi. Al minut 26:40 hi ha una pausa, on podem escoltar les falques publicitàries en la sintonia de Ràdio Reus. Al minut 33:47 comença l'espai dedicat a l'agenda d'activitats, en aquest cas centrat Fira de Reus i presentacions prèvies al Parc Infantil de Nadal, el 2001 anomenat "Nadal.Parc". Connexió amb Joan Ramon Mestre, que entrevista a Joan Anton Verge, de Reus Esports i Lleure. Verge explica totes les activitats del parc relacionades amb l'esport. Abans de finalitzar el magazine s'entra la trucada telefònica d'una oient que ha de respondre a la pregunta diària del "Viure Reus". Passem a publicitat i l'arxiu acaba amb l'inici de l'informatiu migdia.
Extensió 0h 46m 29s
Arxiu rr20001219MAG075
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 19desembre2000_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Josep Mª Fargas. Joan Anton Verge.
Descriptors Teatre Fortuny. Programació. Nadal. Parc. Fira. "Nadal.Parc".
Llocs Reus.
Organismes Fira de Reus.