Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra amb l'entrevista a Dídac Rodríguez amb motiu de les eleccions per al nou president de la...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra amb l'entrevista a Dídac Rodríguez amb motiu de les eleccions per al nou president de la Unió de Botiguers.
Data 09/06/98
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Dídac Rodríguez serà el nou president de la Unió de Botiguers en el canvi de segle, però Baiges pregunta al convidat per què s'ha tornat a presentar com a candidat, quan els rumors apuntaven el contrari. Rodríguez afirma que va ser una decisió a última hora, però que va pensar que era apropiat seguir treballant, després d'haver presidit l'entitat anteriorment. Baiges pregunta a Rodríguez per la memòria de gestió que ha hagut de presentar pels quatre anys de presidència, memòria que Baiges afirma que pesa gairebé un quilogram. Al minut 6:17 escoltem les declaracions del 1994, quan Rodríquez va fer les seves primeres declaracions com a president. Baiges fa un repàs dels últims anys a la Unió de Botiguers, destacant accions i influències durant la presidència de Rodríguez. Escoltem diversos talls acompanyant la informació facilitada per Baiges. Rodríguez fa un repàs a la seva trajectòria i experiències, destacant companys, mèrits i fracassos. Al minut 13:40 connexió telefònica amb Carles Pellicer, antecessor de Dídac Rodríguez en el càrrec de president a la Unió de Botiguers. Pellicer destaca la implicació permanent de Dídac vers l'entitat i afirma que la feina que realitza és molt difícil i molt important. Al minut 17:00 escoltem la veu del petit Xavier Rodríguez, fill de Dídac, que explica com veu la ciutat de Reus, destacant els aspectes que, des del seu punt de vista, s'haurien de millorar. Destaca la necessitat de cuidar el medi ambient, disminuint la contaminació i creant més parcs. Després de l'àudio Rodríguez parla de la relació amb la seva família i el seu gran suport pel que fa a la decisió. Connexió amb la pròpia dona de Rodríguez al minut 20:55. Al minut 24:22, Enric Tricaz fa, a mode de resum, la descripció del convidat tan personalment com professionalment. El programa finalitza al minut 27:00, quan es dóna pas a la publicitat fins el final de l'arxiu. En els últims minuts escoltem de nou la veu de Josep Baiges, anunciant els serveis informatius per Francesc Domènech.
Extensió 0h 31m 42s
Arxiu rr19980609MAG072
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 9juny1998_entrev.DídacRodríquez_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Dídac Rodríguez. Francesc Domènech. Enric Tricaz.
Descriptors Viure Reus. Unió de Botiguers. Eleccions. Presidència. Dídac Rodríguez.
Llocs Ràdio Reus.
Organismes Unió de Botiguers.