Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, l'equip del magazine s'instal·la a l'històric bar reusenc "Bar Negresco". La primera meitat de l'arxiu es centra en el bar...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, l'equip del magazine s'instal·la a l'històric bar reusenc "Bar Negresco". La primera meitat de l'arxiu es centra en el bar (propietari, menjar, història, decoració, etc.) i la segona meitat s'inicia l'espai anomenat "Herois del diumenge", on el mateix equip del "Viure Reus" comenta l'actualitat esportiva dels equips territorials de futbol, centrant-se en el diumenge anterior.
Data 16/03/98
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS. ELS HEROIS DEL DIUMENGE.
Resum El Bar Negresco reobre portes després de 103 anys d'història. Es tracta d'un bar famós per a ser un clàssic punt de trobada per a tots aquells reusencs que estimen el futbol. Josep Baiges i Joan Ramon Mestre estan acompanyats per Agustí Escolà, periodista esportiu i pel propietari del bar, Àngel Vila-seca. Mestre entrevista a Vila-seca preguntant-li per la història del bar, per les tradicions, per anècdotes, per l'origen del nom (prové de "el negresco", que és un derivat de cafè), etc. Posteriorment, Mestre es dirigeix a la cuina i entrevista a l'Emilia, la dona de Vila-seca. El breu encontre dirigeix el programa de nou a Vila-seca, que explica tots els objectes relacionats amb Reus que ha col·leccionat durant anys i exposa al bar. També pregunten al propietari si pel bar ha passat algun artista, ja que es troben molt a prop del Teatre Fortuny. Essent així, Vila-seca comenta alguna anècdota. Al minut 19:46 finalitza l'entrevista al bar Negresco i, després d'una pausa, comença l'informació esportiva a l'espai "Herois del diumenge". Informen Mestre i Baiges, amb l'ajuda d'Agustí Escolà. Escoltem una entrevista a Francesc Pascual, portaveu del club futbol de la Selva del Camp i, finalment, a Josep Mª Bru, entrenador de l'Olímpic Móra d'Ebre.
Extensió 0h 43m 24s
Arxiu rr19980316MAG073
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 16març1998_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Joan Ramon Mestre. Agustí Escolà. Àngel Vila-seca. Josep Mª Bru. Francesc Pascual.
Descriptors Bar Negresco. Reus. Futbol. Viure Reus. Herois del diumenge.
Llocs Carrer Sant Llorenç. Reus.
Organismes Bar Negresco.