Programa especial del magazine "Viure Reus" amb l'emissió des de Barcelona amb motiu de l'inauguració de l'exposició "Reus, ciutat modernista".

Loading...
Títol Programa especial del magazine "Viure Reus" amb l'emissió des de Barcelona amb motiu de l'inauguració de l'exposició "Reus, ciutat modernista".
Data 06/05/98
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum El programa s'emet des de la Casa Lleó Morera de Barcelona, construida per Domènech i Montaner, que acull l'exposició "Reus, ciutat modernista". Connexió amb Enric Tricaz, que descriu tot allò que veu. Parlem també amb Jordina García, guia de la casa, que ens ofereix informació sobre la casa i sobre allò que podem veure. Connexió amb Francesc Domènech, amb el que escoltem en segon pla a Josep Abelló, l'alcalde de Reus, que inaugura l'exposició. Domènech explica el tema de discurs de l'alcalde, basat en la relació entre Reus i Barcelona, i també descriu les diferents personalitat polítiques que han acudit a l'esdeveniment. Escoltem l'actualitat al minut 8:10 amb Natàlia Borbonès. Connexió amb Joan Ramon Mestre que intenta fer un retrat de l'ambient de la ciutat de Barcelona. Tot seguit arriba Florenci Rei amb el temps a les comarques de Tarragona. Es torna a fer una "ronda" de connexions amb tots els membres del programa arreu de Barcelona amb motiu de l'exposició. Al minut 12:58 arriba la pausa per a la publicitat. Destaca l'entrevista d'Enric Tricaz a l'alcalde de Reus, Josep Abelló, al minut 19:08, que es mostra molt content. Escoltem també l'entrevista a la regidora de l'Ajuntament de Barcelona, Teresa Sandobal, al minut 22:00 i a Jordi Floch, l'escriptor reusenc però resident a Barcelona, al minut 36:38. Al minut 38:57 serveis informatius a la Cadena SER. Entre tots els companys del "Viure Reus" descriuen la naturalesa de l'exposició durant tot el programa, fent parlar als participants, buscant personalitats i actualitzant l'esdeveniment.
Extensió 0h 47m 10s
Arxiu rr19980506MAG071
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 6maig1998_VIUREREUS_InauguraióExpoReusCiutatModernista
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat. Al minut 1:06 hi ha un error de transmissió, probablement pel creuament entre la freqüència de Ràdio Reus i de Ràdio Barcelona, però tan sols dura un segon.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Francesc Domènech. Josep Abelló. Natàlia Borbonès. Joan Ramon Mestre. Florenci Rei.
Descriptors Reus. Ciutat. Modernista. Barcelona. Viure Reus.
Llocs Passeig de Gràcia. Barcelona.