L'arxiu conté dos programes correlatius, ambdós conduïts per Josep Baiges a la sintonia de Ràdio Reus. En primer lloc, escoltem el programa magazine "L'embut mussol", la contracrònica informativa setmanal. Després...

Loading...
Títol L'arxiu conté dos programes correlatius, ambdós conduïts per Josep Baiges a la sintonia de Ràdio Reus. En primer lloc, escoltem el programa magazine "L'embut mussol", la contracrònica informativa setmanal. Després sentim el programa magazine "Viure Reus" amb la col·laboració d'Enric Tricaz.
Data 03/02/98
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'EMBUT MUSSOL. VIURE REUS.
Resum El primer programa vol transmetre l'actualitat de manera còmica o fins i tot teatralitzada, comptant amb la participació de Francesc Domènech i Enric Tricaz. Per a cada notícia se'ns mostren talls de veu de les persones que protagonitzen l'actualitat. Al minut 4:45 escoltem un breu espai anomenat "La cuina de la ràdio", on es parla de la dieta tradicional mediterrània. També apareixen notícies de caire comarcal, com la construcció d'un nou parc de bombers a la Sènia i l'entrevista a l'actual i únic bomber del municipi. Al minut 14:58 s'acaba el programa i tot seguit comença el "Viure Reus". El tema central del programa és Sant Blai i de la seva festivitat. Parlen dels aspectes de la vida i miracles de Sant Blai. Escoltem la primera benedicció del dia dedicada a Sant Blai a la missa de les 9:00 a l'església de Sant Joan. Es vincula el Sant amb el món de la pagesia amb frases fetes de la terra. Sentim alguna intervenció telefònica per part dels oients, que responen a les preguntes llençades per Josep Baiges, com, per exemple, d'on provenen els "blaiets".
Extensió 0h 31m 17s
Arxiu rr19980203MAG070
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 3febrer1998_VIUREREUS_ElsEnigmesDeSantBlai_Lembut&ElMussol
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Francesc Domènech. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre.
Descriptors Magazine. Actualitat. Sant Blai. Viure Reus. Embut Mussol.
Llocs Ràdio Reus.