Es tracta d'un discurs apolític -sense finalitats polítiques- que demana responsabilitat, fent ús de la democràcia, als ciutadans de Reus. El discurs no es va emetre durant la campanya electoral...

Loading...
Títol Es tracta d'un discurs apolític -sense finalitats polítiques- que demana responsabilitat, fent ús de la democràcia, als ciutadans de Reus. El discurs no es va emetre durant la campanya electoral catalana de l'any 1982, sinó que es va fer públic l'endemà de finalitzar el període de campanya, únic moment en el qual es pot sol·licitar el vot per atraure la població cap a un partit determinat.
Data ca. 10/1982
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Escoltem: "Reusencs, com sabeu, la campanya electoral va acabar-se el darrer minut del dia d'ahir, fer-lo avui comportaria una infracció legal. Jo no he de parlar-vos del destí del vostre vot a fi de beneficiar una opció determinada. Us demano que voteu a qui cregueu que pugui ajudar a la prosperitat i a la pau de casa nostra. Res no fóra tan fonest per l'estabilitat de la democràcia com un gran índex d'abstenció. Hem treballat dur i l'abstenció fóra el cultiu més propici per a desenvolupar el cop de mà armada per part d'aquelles minories que no tenen respecte per la llibertat dels altres. La democràcia, la llibertat i Catalunya, us esperen demà a les urnes".
Extensió 0h 01m 36s
Arxiu rr198210DDTALL101
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Eleccions octubre 82
Sèrie 109
Localitz. TALL
Observacions Arxiu de bona qualitat. En segon pla escoltem veus que semblen fer referència a un acte institucional, però res a veure amb el discurs principal, que és la temàtica de l'arxiu d'àudio.
Descriptors Eleccions. Catalunya. Reus. Discurs. Campanya.
Llocs Reus.