Espai esportiu del magazine de L'Hora L, presentat i conduït per Gabi Sanz. Tot el programa gira al voltant de la victòria del Reus Deportiu a la Súper Copa d'Espanya....

Loading...
Títol Espai esportiu del magazine de L'Hora L, presentat i conduït per Gabi Sanz. Tot el programa gira al voltant de la victòria del Reus Deportiu a la Súper Copa d'Espanya. Gabi Sanz comenta l'esdeveniment esportiu amb el periodista de Ràdio Reus Josep Baiges.
Data 25/10/06
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L ESPORTS
Resum Escoltem a Lluís Teixidó, en un tall enregistrat el dia anterior al programa (dia en que el Reus guanya la Súper Copa d'Espanya), gaudint del títol i del resultat del partit. Escoltem al president de l'entitat, Joan Sabaté. Sergi Amat fa un repàs del calendari de partits del Reus Deportiu i destaca la celebració per la Copa que es farà el proper dilluns. Escoltem també la celebració del jugador del Reus Antonio del Bombo, tocant timbals i cantant. Hi ha una pausa després de la qual es comença a parlar del Nàstic de Tarragona. Aquest dia 25 d'octubre el Nàstic juga el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei al camp del Valladolid. Informa Sergi Amat sobre l'eliminatòria. El dissabte juga el Nàstic contra el Real Madrid, Amat informa sobre els jugadors que hi competiran i sobre el seu estat físic. Escoltem un tall de l'entrenador del Nàstic, Lluís César. Escoltem l'entrenador del Valladolid, José Luís Mendilibar. Escoltem el resum dels partits jugats ahir i per el dia d'avui els partits que s'esperen, entre ells el Valladolid-Gimnàstic.
Extensió 0h 15m 00s
Arxiu rr20061025PES018
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Ser FM 2006-10-25 13-45-00
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de bona qualitat. Aquest arxiu és la segona part de dues. La primera part es troba a l'arxiu "rr20061025PES017".
Personatges Lluís Teixidó. Gabi Sanz. Josep Baiges. Joan Sabaté. Antonio del Bombo. Sergi Amat. Lluís César. José Luís Mendilibar. Toni Guinovart.
Descriptors Hoquei. Reus Deportiu. Barça. Súper Copa d'Espanya. Nàstic. Hoquei patins. Futbol. Esports.
Llocs Reus.
Organismes Reus Deportiu. Club Gimnàstic de Tarragona.