Espai esportiu del magazine de L'Hora L, presentat i conduït per Carles Cortés.

Loading...
Títol Espai esportiu del magazine de L'Hora L, presentat i conduït per Carles Cortés.
Data 24/10/06
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L ESPORTS
Resum Repàs de l'actualitat esportiva, començant per l'expectació del partit del Reus contra el Barça en hoquei patins. Escoltem al jugador del Reus d'hoquei, Lluís Teixidó, que ens explica com se sent. Es parla sobre el Nàstic de Tarragona, ja que jugarà per la Copa del Rei contra el Valladolid. Amat explica qui jugarà i en quina posició al partit Reus-Barça. Rubén Pérez, jugador del Nàstic, es va lesionar, però avui ens assegura que a la Copa del Rei no hi ha favorits (l'escoltem). També escoltem un tall de l'entrenador de l'equip, Luís César. L'entrenador del Valladolid, Jose Luís Mendilibar, té 5 jugadors lesionats i convoca un nou jove porter que podria ser titular, Sergi Asenjo. Al final, Carles Cortés es despedeix de Sergi Amat i saluda a Gabi Sanz per parlar d'hoquei, però abans Cortés reflexiona sobre el "cas Julio César Cáceres", jugador del Nàstic que apunta la possibilitat de tornar a River Plate.
Extensió 0h 15m 00s
Arxiu rr20061024PES019
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen béSer FM 2006-10-24 13-30-00
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de bona qualitat. Aquest arxiu és la primera part de dues. La segona part és l'arxiu "rr20061024PES020".
Personatges Carles Cortés. Luís César. Sergi Amat. Gabi Sanz. Julio César Cáceres. Jose Luís Mendilibar. Lluís Teixidó. Rubén Pérez.
Descriptors Esports. Hoquei patins. Futbol. Nàstic. Valladolid. Partit.
Llocs Tarragona.
Organismes Club Gimnàstic de Tarragona.