Espai esportiu del magazine de L'Hora L, presentat i conduït per Gabi Sanz. Tot el programa gira al voltant de la victòria del Reus Deportiu a la Súper Copa d'Espanya....

Loading...
Títol Espai esportiu del magazine de L'Hora L, presentat i conduït per Gabi Sanz. Tot el programa gira al voltant de la victòria del Reus Deportiu a la Súper Copa d'Espanya. Gabi Sanz comenta l'esdeveniment esportiu amb el periodista de Ràdio Reus Josep Baiges.
Data 25/10/06
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L ESPORTS
Resum El programa esportiu comença al minut 6:30. Parlen del partit del dia anterior que va fer campió el Reus després d'empatar contra el Barça. El resultat del partit final va ser un empat a 3, però, tal com diu Sanz, per molta gent va ser una vistòria, ja que va permetre guanyar la Súper Copa al Reus. El programa posa talls enregistrats durant el partit de la final. Escoltem a l'enternador del Reus, Manolo Barceló, en una entrevista un cop finalitzat el partit. També sentim l'entrevista al capità del Reus Deportiu, Jordi García. I, per últim, al jugador Lluís Teixidó.
Extensió 0h 15m 00s
Arxiu rr20061025PES017
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen BaigesSer FM 2006-10-25 13-30-00
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de bona qualitat. Aquest arxiu és una primera part de dues. La segona part es troba a l'arxiu "rr20061025PES018".
Personatges Gabi Sanz. Sergi Amat. Manolo Barceló. Josep Baiges. Jordi García. Lluís Teixidó.
Descriptors Hoquei. Reus Deportiu. Barça. Súper Copa d'Espanya. Hoquei patins. Esports.
Llocs Reus.
Organismes Reus Deportiu. Barça.