LA GRADERIA DE L'HOQUEI

Loading...
Títol
  1. LA GRADERIA DE L'HOQUEI
  2. Retransmissió de la Final de la Copa d'Europa d'Hoquei Patins entre el Reus Deportiu i el Barça al Palau Blaugrana de Barcelona. El partit està rresentat per Joan Ramon Mestre i retransmès per Gabi Sanz. Sergi Amat informa des de les graderies de l'estadi.
Data 11/05/08
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu ONA FM
Resum Comença el partit i al minut 39:50 de l'arxiu marca Lluís Teixidó, del Barça. Toni Sánchez, jugador del Reus Deportiu, marca gol al minut 58:58. Al minut 1:06:26 escoltem el gol del Barça per Miquel Mas Olivé. Entrevista de Marc Liviano a Quim Paüls, el tècnic del Barça, després d'escoltar una falta que ha causat punts a un dels jugadors del Reus. Hi ha una annul·lació de gol pel Reus cap al minut 1:39:00 de l'arxiu. Marca un altre gol el Barça al minut 1:45:31. Sergi Amat, periodista d'Ona fm, és agredit per alguns aficionats del Barça. Els periodistes d'Ona fm estan totalment en contra de la parcialitat de l'àrbit, que diuen que està decidit a fer guanyar el Barça. Escoltem a Paüls comentant, també, el marcat posicionament de l'àrbitre, que sembla donar avantatges als barcelonins. El resultat final el marca el jugador del Reus Deportiu Negro Páez, que marca el 5-2. Així doncs, finalment la Copa és del Barça.