Loading...
Títol Retransmissió del partit Final de la Copa Federació, realitzada per Carles Cortés. El partit el juga el Reus Deportiu contra l'Ourense.
Data 03/04/08
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu ONA FM
Resum Escoltem al periodista Gabi Sanz, des de la gespa de l'Estadi Municipal de Reus, entrevistant a Ramon Maria Calderer, l'entrenador del Reus Deportiu. El partit comença i el retransmet Carles Cortés, acompanyat del porter de futbol, Adolfo Mizarte, que comenta la jugada juntament amb Cortés, Sergi Amat i altres companys d'Ona fm distribuïts pels estudis i les diferents parts de l'estadi del Reus. L'Ourense marca un gol i el primer gol del Reus és annul·lat per l'àrbit, provocant una gran polèmica entre els periodistes i la graderia del Reus. No és fins al minut 2:04:29 de l'arxiu que el Reus marca un gol amb Guirado per remat, quedant 5 minuts per finalitzar el partit. Finalment, l'Ourese guanya l'eliminatòria, però el partit queda empatat 1 a 1. Després del partit hi ha un rebombori continuu contra l'àrbitre perquè ha annul·lat el primer gol del Reus, que l'hauria fet campió. Tot i això, el Reus puja a Segona Divisió B. Gabi Sanz entrevista a David Durán, jugador del Reus, al minut 2:17:50. També entrevista al jugador del Reus Iker Iraola. Ambdós jugadors creuen que l'àrbitre ha actual de manera totalment parcial. Els últims a ser entrevistats són l'entrenador del Reus, Calderer, molt enfadat, i Jordi Roche, president de la Federació Catalana de Futbol.

Empaten, però l'Ourense s'emporta la Copa Federació.