Entrevista a l'alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, des dels estudis de SER Tarragona. El Terrat és un magazine d'humor i de serietat irònica. El programa està presentat i conduït...

Loading...
Títol Entrevista a l'alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, des dels estudis de SER Tarragona. El Terrat és un magazine d'humor i de serietat irònica. El programa està presentat i conduït per Andreu Buenafuente, acompanyat del personatge còmic "La padrina", representat per Santi Nolla.
Data 20/04/02
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu EL TERRAT
Resum Buenafuente comença confessant a l'alcalde que no li cau simpàtic. Nadal s'ho pren en broma i el presentador assegura que la causa és que la personalitat de l'alcalde fa que tingui tants amics com enemics. D'aquí parlen de la gent que rodeja l'alcalde a l'ajuntament de Tarragona, preguntant per aquelles persones que la critiquen i aquelles que li "fan la pilota", com diu "La padrina". L'alcalde assegura que està rodejat de crítiques, però que ell ho prefereix i afirma que no té cap càrrec de confiança. Discuteixen amigablement sobre Gaudí i les muralles romanes, per veure si Reus és millor que Tarragona o al revés. Nadal assegura que es porta molt bé amb l'alcalde de Reus i parla sobre alguns projectes en comú. Parlen també de la Festa Major de Tarragona (Santa Tecla) i dels concerts preparats, així que també comenten els cantants que hi assistiran (Rosa López, Rosario, Chenoa, Estopa, etc.). L'alcalde afirma que el més important és que la gent visqui feliç i els concerts els fan més feliços que una altra cosa. Parlen sobre com afecta a Tarragona ser Patrimoni de la Humanitat, declarada per la UNESCO el 30 de novembre del 2000. Nadal afirma que des de la UNESCO no et donen diners per cuidar la ciutat o per reformar-la, sinó que més aviat creen despeses. A més, explica, la gent exigeix més per la raó de ser patrimoni de la humanitat. Una avantatge diu que és poder entrar a la Guia Michelin amb un número determinat de creus, cosa que comporta més turistes. Parlen dels turistes, del port marítim de la ciutat i de l'indústria química de Tarragona. Es tracta el tema de l'indústria i la contaminació i Nadal assegura que com més important és la companyia més conscient és que el seu negoci es basa en el territori.
Extensió 0h 25m 08s
Arxiu rr20020420MAG070
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Nadal al TerraT_entrevista alcalde Nadal
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Andreu Buenafuente. Joan Miquel Nadal. Santi Nolla.
Descriptors Tarragona. Alcaldia. Port. Planta Química. Turisme. Festa Santa Tecla. Patrimoni de la Humanitat. Concert.
Llocs Tarragona.
Organismes Ajuntament de Tarragona.