Programa dedicat a la setmana cultural del "Centro Cultural Extremeño" de Reus. Pel programa s'entrevista a Paco Garcia, president d'aquesta associació.

Loading...
Títol Programa dedicat a la setmana cultural del "Centro Cultural Extremeño" de Reus. Pel programa s'entrevista a Paco Garcia, president d'aquesta associació.
Data 30/11/04
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS
Resum Divendres dia 3 de novembre comença la setmana cultural extremenya. El president del "Centro Cultural Extremeño" explica que la inaugurarà Don Ramon Ropero, alcalde de Villafranca del los Barros (Extremadura). Garcia presenta la programació d'aquest setmana cultural que organitzen. Parlen de l'esmorzar que es farà el diumege dia 5, on es repertiran xurros, i el president explica de les característiques d'elaboració i treball dels xurros extremenys. Destaca l'exposició d'un pintor reusenc i l'exhibició d'un ball de flamenc i cant, obra feta per Cándido de Quintana. Dissabte hi haurà una actuació, i diumenge, a més dels xurros, hi haurà un festival de playback. Dimecres i dijous es projectaran les pel·lícules "Troya" i "Shrek2" i es farà una xocolatada. El divendres hi haurà un concurs que es diu "Conozca Extremadura". Garcia explica en que consisteix el joc. Després parlen del joc "cuatrola", un joc de cartes que Garcia assegura que és més nacional que extremeny. Per acabar, convida tant a catalans com a extremenys a gaudir de la setmana cultural.
Extensió 0h 16m 53s
Arxiu rr20041130ENT150
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Paco Garcia 301104
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Paco Garcia.
Descriptors Centro Cultural Extremeño. Extremadura. Festa. Setmana. Cultura. Actuacions. Tradicions.
Llocs Reus.
Organismes Centro Cultural Extremeño.