Entrevista de Josep Baiges al president de l'Associació Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona, Enric Espasa, amb motiu dels Tres Tombs de Reus de l'any 2005.

Loading...
Títol Entrevista de Josep Baiges al president de l'Associació Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona, Enric Espasa, amb motiu dels Tres Tombs de Reus de l'any 2005.
Data 01/03/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Espasa destaca que dins dels actes de commemoració dels 150 anys de la Guàrdia Urbana de Reus, el cos participa en els Tres Tombs el diumenge 3 de març. Una patrulla de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Reus encapçalarà la comitiva de cavalls i carruatges i, a les 14:00 h, la Guàrdia Urbana Muntada de Barcelona farà una exhibició al camí del Roquís. El president parla també de tota la programació preparada per aquests Tres Tombs, inclosa la rua, els balls de gegants, els espectacle d'animació infantil, el repartiment de caramels, l'oferiment de coca als participants de la rua, etc. Espasa destaca que amb motiu del quart centenari de la publicació del Quixot, i dins dels actes dels Tres Tombs, es realitza un concurs en el que es reparteixen qüestionaris als ciutadans preguntant-los sobre el Quixot. El premi és una samarreta exclusiva. Espasa explica quanta gent es mobilitza per aquesta festa: la junta (10 persones) dels Amics del Cavall, tots els socis (150 persones) i entitats de Reus com els Xiquets, el Club del Teatre Llop o la Colla Gegantera. Per últim, parlen de l'esport hípic i de si els Tres Tombs ajuden a cridar més aficionats.
Extensió 0h 13m 12s
Arxiu rr20050301ENT090
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ENTREVISTA ESPASA TRES TOMBS
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Espasa.
Descriptors Guàrdia Urbana. Policia Muntada. Tres tombs. Reus. Programa. Cavalls. Rua.
Llocs Reus.
Organismes Els Amics del Cavall.