Programa de debats presentat i moderat per Josep Mª Martí. El convidat és el Cap de servei del Departament de Treball de la Generalitat a Tarragona, Anton Borrell.

Loading...
Títol Programa de debats presentat i moderat per Josep Mª Martí. El convidat és el Cap de servei del Departament de Treball de la Generalitat a Tarragona, Anton Borrell.
Data 20/11/91
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu PLAÇA MAJOR: DEBAT.
Resum Josep Mª Martí presenta a Borrell perquè faci una valoració a nivell institucional de les eleccions sindicals i del paper de la Generalitat en elles. Martí pregunta si el fet que els traspassos de l'IMAC s'hagin retrassat ha afectat al procés electoral sindical. Borrell explica que la Generalitat estava preparada per rebre els traspassos en unes dates determinades, i òbviament, el retràs farà que els resultats de l'esforç i la planificació de la Generalitat siguin més dolents del que s'esperava. Borrell creu que en les eleccions sindicals, la Generalitat vol jugar un paper escèptic perquè sap que els autèntics protagonistes i els que han de fixar les regles del joc han de ser els treballadors, així que es manté en un pla secundari. Just abans de que l'arxiu finalitzi amb interrupció, Borrel està explicant que s'ha intentat fer difusió de la necessitat de fer les eleccions, però no els han permès fer campanya.
Extensió 0h 05m 52s
Arxiu rr19911120DEB013
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Debat PlMajor 1180 eleccions sindicals
Sèrie 101
Localitz. DEB
Observacions Arxiu de bona qualitat. Final brusc que interromp el discurs del convidat.
Personatges Anton Borrell. Josep Mª Martí.
Descriptors IMAC. Traspàs. Generalitat. Eleccions. Sindicats. Sindicals.
Llocs Reus.