Debat, conduït per Francesc Domènech, amb motiu de les eleccions municipals de la ciutat de Cambrils. Els convidats són l'alcalde de Cambrils i candidat a la reelecció, Josep Mª Panissello,...

Loading...
Títol Debat, conduït per Francesc Domènech, amb motiu de les eleccions municipals de la ciutat de Cambrils. Els convidats són l'alcalde de Cambrils i candidat a la reelecció, Josep Mª Panissello, i el candidat pel PSC, Josep Mª Vallès.
Data 22/05/91
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Domènech presenta l'actualitat política a Cambrils, fa algun apunt sobre la trajectòria dels candidats i pregunta pel balanç de la gestió feta durant aquests quatre anys. Vallès afirma que no s'ha avançat tant ràpid com s'esperava i es volia. Panissello pensa que s'ha avançat tot el que es podia avançar en quatre anys i que s'ha fet una bona feina. El moderador pregunta sobre el pla general d'ordenació urbana de Cambrils que està pendent d'aprovar-se i si serà una solució pel futur de la població. Vallès creu que quan abans estigui en funcionament millor. Penissello pensa que el pla és exessivament teòric i que s'està fent més pràctic evitant divergències. Vallès creu que el pla s'ha de refer perquè ara es basa en els objectius d'un anterior precepte legislatiu. Es parla una estona sobre el pla general, les revisions que se li han fet i els preceptes que conté o que pot contenir. També es tracta el tema del turisme i l'oferta de Cambrils, inclòs els apartament de lloguer. En aquest tema, ambdós candidats es mostren més o menys d'acord. Domènech pregunta sobre possibles pactes en les eleccions, ja que s'hi presenten vuit candidatures. Panissello pensa que ara encara no es pot dir res, però té clar que el poder està en mans dels partits majoritaris. El moderador pregunta si els dos candidats podrien governar junts. Vallès confessa que no li agrada l'equip actual de govern i que, per tant, ja veurà com avancen les coses. Panissello diu li dol la falta de proximitat que ha tingut l'equip de govern. Cap al final del debat els candidats fricionen una mica defensant les seves candidatures, però acaben desitjant el millor pels ciutadans i demanant participació.
Extensió 0h 36m 34s
Arxiu rr19910522DEB012
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Debat PaniselloValles MunCambrils 91
Sèrie 101
Localitz. DEB
Observacions Arxiu de bona qualitat. Al minut 30:42 hi ha un silenci que perdura fins el minut 31:25.
Personatges Josep Mª Panisselló. Francesc Domènech. Josep Mª Vallès.
Descriptors Política. Balanç. Eleccions. Municipals. Cambrils. Pla General d'Ordenació Urbana. Turisme. Candidatura.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Cambrils.