Tertúlia, moderada per Núria Velasco amb el suport de Josep Mª Àrias, sobre el model de ciutat de Reus que van desenvolupar en un acord anterior l'Alcalde de Reus, Josep...

Loading...
Títol Tertúlia, moderada per Núria Velasco amb el suport de Josep Mª Àrias, sobre el model de ciutat de Reus que van desenvolupar en un acord anterior l'Alcalde de Reus, Josep Abelló, el representant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ernest Benach i el portaveu del Partit Popular (PP), Miquel Àngel López Mallol.
Data 26/10/93
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu SER Meridionals Notícies
Resum Àrias pregunta a l'alcalde què és el que no s'ha fet del que en el seu moment es va acordar. Abelló explica que a l'acord es volien marcar unes línies d'actuació globals i que aquestes han estat útils i els han permès reconduir moltes qüestions. Però afirma que volen continuar creant les estructures i infraestructures necessàries per poder estabilitzar els diversos sectors de l'economia local. Per tant, diu, no creu que s'hagin deixat de fer coses. Mallol afirma que es va fer un estudi per la possibilitat d'ampliació del polígon industrial i no s'ha fet quan fer sòl industrial és importantíssim. També, diu, han quedat penjat les millores per l'aeroport de Reus i el tema de la Universitat de l'autovia de Bellissens. Benach es centra en l'aspecte econòmic: crear un organisme de gestió per reactivar l'economia, el tema de la indústria, l'aeroport i el tema de pressupost d'inversió per l'any 1993. Tots els temes corresponen a un acord i, segons Benach, res ha avançat tal com s'havia esperat i planejat. Abelló apel·la a la necessitat de crear un pla estratègic en temes de sòl industrial. El debat es centra en els cinc temes presentats per Benach i l'alcalde defensa el retràs dels projectes i presenta tota l'òrgan de gestió. Escoltem Enric Tricaz amb els esports al minut 41:20 i fins al final, amb una pausa per la publicitat (Hora 14 Esports).
Extensió 0h 49m 14s
Arxiu rr19931026DEB011
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Debat Model Ciutat 261093
Sèrie 101
Localitz. DEB
Observacions Arxiu de bona qualitat. No hi ha introducció, l'àudio ja està començat. La primera part de l'arxiu és "rr19931026PRI002".
Personatges Núria Velasco. Josep Mª Àrias. Ernest Benach. Josep Abelló. Miquel Àngel López Mallol. Enric Tricaz.
Descriptors Model. Ciutat. Reus. Gestió. Indústria. Universitat. Aeroport. Projectes. Acord. Debat.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.