S'acaba el termini de presentació de candidatures a la presidència del Club Natació Reus Ploms. A priori es preveu la presentació de dues candidatures: la de Pitu Casanoves i la...

Loading...
Títol S'acaba el termini de presentació de candidatures a la presidència del Club Natació Reus Ploms. A priori es preveu la presentació de dues candidatures: la de Pitu Casanoves i la de l'entrenador l'hoquei patins Josep Mª Barberà. Al no tenir la possibilitat de realitzar la tertúlia als estudis, Tricaz es dirigeix al Club per fer les dues entrevistes als candidats insitu.
Data 03/11/97
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu REDACCIÓ OBERTA: LA TERÚLIA
Resum Tricaz entrevista a Pitu Casanoves, que explica el procediment de presentació de la candidatura. Casanoves defensa la seva presentació com la última opció que li quedava, ja que ell estava buscant una altra persona de caràcter carismàtic i adequat per la presidència, però tothom li ha respòs que tenia ja massa feina. L'entrevista a Josep Mª Barberà, també feta per Enric Tricaz, busca saber si el Club Ploms necessita la batalla entre els dos candidats o valdria la pena un acord entre dos. Barberà diu que no hi ha batalla i que per davant de tot hi ha els interessos del club. Casanoves diu que la batalla és la competició que comporta presentar una candidatura i res més. Domènech pregunta pels suports de cada candidat. Els candidats parlen dels seus objectius si fossin escollits: socis, instal·lacions, finances, inversions, seccions d'esport, els problemes del club, etc.
Extensió 0h 27m 17s
Arxiu rr19971103DEB010
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Debat Eleccions Ploms 31197
Sèrie 101
Localitz. DEB
Observacions Arxiu de bona qualitat. Al minut 15:36 apareixen algunes irregularitats d'àudio.
Personatges Francesc Domènech. Enric Tricaz. Josep Mª Barberà. Pitu Casanoves.
Descriptors Ploms. Eleccions. Candidats.
Llocs Reus.
Organismes Club Natació Reus Ploms.