Magazine conduït per Gemma Nierga, acompanyada per Javier Cansada.

Loading...
Títol Magazine conduït per Gemma Nierga, acompanyada per Javier Cansada.
Data 25/09/08
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu LA VENTANA
Resum Resum del capítol anterior. Comença La Ventana amb la notícia que John McCain ha suspès la seva campanya electoral. Informa el corresponsal a Washington, Javier del Pino. Connexió telefònica amb la directora de comunicació per la campanya hispànica de McCain, Jesi Fernández, que intenta justificar el per què de la suspensió de campanya per part de McCain dient que el candidat republicà sap que estem en una crisi i que intenta buscar solucions cridant tant a republicans com a demòcrates per crear una coalició bipartidista i resoldre la crisi. La proposta ha estat denegada pel senador Barack Obama i Fernández l'acusa d'arrogant i de no pensar en el bé del país. Escoltem després a l'analista polític especialista en enquestes, Nicolàs Checa, des de Nova York. Checa informa sobre la situació política de Estats Units i les últimes notícies sobre el consens i la resposta legislativa davant la cris financera.
Extensió 0h 18m 30s
Arxiu rr20080925MAG044
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen GEMMA NIERGA_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de molt bona qualitat.
Personatges Gemma Nierga. Javier del Pino. Javier Cansada. Jesi Fernández. Barack Obama. John McCain. Nicolàs Checa. George Bush.
Descriptors Estats Units. Barack Obama. John McCain. Republicans. Demòcrates. Política. Economia. Crisi. Financera. Campanya.
Llocs Barcelona. Nova York. Washington.