Programa informatiu conduït per Carles Francino. L'equip de programa es troba a Cantabria, per la celebració dels 25 anys de l'emissora.

Loading...
Títol Programa informatiu conduït per Carles Francino. L'equip de programa es troba a Cantabria, per la celebració dels 25 anys de l'emissora.
Data 25/02/10
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu HOY POR HOY
Resum Actualitat informativa. Algunes notícies destacades són la 'proposta d'una nova llei d'economia sostenible des del govern de José Luis Rodríguez Zapatero'; 'la vicepresidenta per assumptes econòmics, Elena Salgado, presenta la nova llei als agents socials i els parlarà de noves reformes en el mercat de treball' (escoltem al representant de la UGT Cándido Méndez); 'les borses empitjoren'; 'clima de revelió civil a Catalunya'; 'Joaquín Almunia, nou comissari econòmic europeu'; 'reforma legal per abortar'; o 'Dubai té serioses dificultats amb els seus projectes immobiliaris'. Però la notícia més important i centre d'aques Hoy por Hoy és que els polítics del govern català i de la oposició aplaudeixen l'editorial conjunta de 12 mitjans de comunicació catalans (9 diaris i 3 ràdios) per la defensa de l'Estatut. Francino se sent malament per aquesta unitat ja que no han tingut en compte ni l'emissora de la Cadena SER ni el diari el País i creu que aquesta ignoració només fa que dividir els mitjans en comptes d'unir-los per una mateixa causa. Desde Madrid informa David Martos. Esports amb Sonia Lus. El temps amb Florenci Rey. Francino es dirigeix als directors del Periódico i la Vanguardia preguntant-los a què juguen amb aquesta divisió i adventint-los que els que juguin al frontisme interessat ens tindran sempre davant. Informació d'última hora amb Isabel Quintiana. Tertúlia amb la professora titular de Dret Internacional a la Universitat de la Rioja, Mariola Aurrea, el professor titular de Ciències Polítiques a la Universitat de Santiago, Anton Losaga, i el psicòleg, advocat i columnista en alguns diaris, Enrique Aguirrezábal. La tertúlia se centra en el tema de l'editorial comuna entre els 12 medis de comunicació catalans.
Extensió 0h 14m 59s
Arxiu rr20091125PRI016
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen FRANCINO CABREJAT EDITORIAL CONJUNTA_Jorge Cartaña Martí
Sèrie 112
Localitz. PRI
Observacions Arxiu de bona qualitat. Final brusc que interromp la tertúlia.
Personatges Carles Francino. David Martos. Sonia Lus. Florenci Rey. Isabel Quintiana. Anton Losaga. Mariola Aurrea. Enrique Aguirrezábal.
Descriptors Actualitat. Informatius. Editorial. Comuna. Estatut. Mijans catalans. Catalunya.
Llocs Teatro Concha Espina. Torre La Vega. Cantabria.