Acomiadament de Carles Francino amb l'Hoy por Hoy i al minut 0:30 comença L'Hora L amb Jordi Cartanyà. Programa fet des de Reus amb motiu de la celebració de la...

Loading...
Títol Acomiadament de Carles Francino amb l'Hoy por Hoy i al minut 0:30 comença L'Hora L amb Jordi Cartanyà. Programa fet des de Reus amb motiu de la celebració de la Festa Patrimonial d'Interès Nacional del municipi o, simplificant, la Festa Major de Reus.
Data 04/06/10
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Actualitat informativa de la jornada amb Marc Càmera. Escoltem a Joan Ramon Mestre parlant amb diferents grups del seguici festiu i explicant-nos la relació de Ràdio Reus amb la Festa Major de Reus. Escoltem la música de la Festa Major. Ens informen sobre la coca de cireres més gran del món que es portarà l'endemà a la Plaça del Mercadal. Entrevista al carrer a l'escultor reusenc i restaurador i conservador dels gegants de Reus, Ramon Ferran i Pagès. Entrevista a Josep Franquet, un dels impulsadors per cuinar la coca de cireres més gran del món. Entrevista al membre de la Comissió de Cultura Popular de Reus i assesorador de les festes patrimonials, Salvador Palomar. Entrevista a un dels montadors de la tronada de la Festa Major de Reus, Xavier Galán. Entrevista al punta de llança del ball de bastons, Joan Ciurana. Entrevista a l'Alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez. Els esports amb Joan Alfons López.
Extensió 1h 10m 15s
Arxiu rr20100604MAG045
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen HL Reus patrimoni 04-06-10
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. Serveis informatius de la Cadena SER el minut 40:20. Torna Jordi Cartanyà al minut 48:12.
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Marc Càmera. Ariel Santamaria. Joan Alfons López. Lluís Miquel Pérez. Albert Cots. Àngel Palau. Ramon Ferran i Pegès. Josep Franquet. Salvador Palomar.
Descriptors Festa Patrimonial d'Interès Nacional de Reus.
Llocs Plaça del Mercadal. Reus.