Programa informatiu Hoy por Hoy, amb Carles Francino, i amb Jordi Cartanyà al minut 21:38.

Loading...
Títol Programa informatiu Hoy por Hoy, amb Carles Francino, i amb Jordi Cartanyà al minut 21:38.
Data 18/10/10
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu HOY POR HOY
Resum Carles Francino retransmet des de Reus, amb motiu de la construcció del primer centre a Espanya dedicat a l'alimentació funcional, el Tecnoparc. Passem als informatius amb Sonia Lus. Algunes notícies destacades són els pressupostos pactats entre el PSOE i el PNV i la Coalició Canària; la precampanya catalana electoral; la proclamació d'Angela Merkel sobre el fracàs de l'Alemanya multicultural; o la jornada de vaga a França en contra del sistema de pensions del President de la República Francesa, Nicolàs Sarkozy; però la notícia més important, de la que també en parlarà Jordi Cartanyà des de Ràdio Reus, és la mort de l'última víctima de la violència de gènere a Tarragona. Passem als esports amb Sonia Luz i al temps amb Florenci Rey. Carles Francino entrevista al vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Carod Rovira, preguntant al voltant de l'assassinat de la noia de Tarragona i qüestionant les mesures de la Generalitat. Jordi Cartanyà informa sobre les novetats sobre l'assassinat per violència masclista a Tarragona i parla amb alguns veïns de la zona. Cartanyà afegeix la notícia sobre la injecció econòmica del fons estatal pels municipis (escoltem a l'Alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez), el referèndum per la consulta sobre la Independència de Catalunya i l'article d'opinió en clau esportiva per Carles Cortés.
Extensió 2h 0m 26s
Arxiu rr20101018PRI009
Origen CADENA SER. RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen hOY XHOY 1ºPART
Sèrie 112
Localitz. PRI
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. Al minut 21:38 programa Hoy por Hoy des de Tarragona amb Jordi Cartanyà. Al minut 31:43 amb Carles Francino de nou. Aquest arxiu és la primera part de dues. La segona part es troba a "rr20101018PRI010".
Personatges Carles Francino. Sonia Lus. Florenci Rey. Jordi Cartanyà. Marc Càmera. Josep Lluís Carod Rovira. Carles Cortés. Lluís Miquel Pérez.
Descriptors Tecnoparc. Violència de gènere. Generalitat de Catalunya. Informatius.
Llocs Reus.