Millors moments de la retransmissió de la Copa Intercontinental d'Hoquei. Petroleros d'Argentina contra el Reus Deportiu.

Loading...
Títol Millors moments de la retransmissió de la Copa Intercontinental d'Hoquei. Petroleros d'Argentina contra el Reus Deportiu.
Data 23/03/10
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu LA GRADERIA
Resum Copa Intercontinental d'Hoquei. Petroleros d'Argentina contra el Reus Deportiu. Escoltem tots els gols marcats tant pel Reus Deportiu com pels Petroleros. També escoltem la veu de l'entrenador del Reus Deportiu, Alejandro Domingo, en una fugaç entrevista a peu de pista feta per en Joan Alfons López. Així mateix, podem escoltar també les veus eufòriques d'alguns jugadors i els comentaris de felicitat per la victòria. El resultat final és 4 a 1 favorable al Reus Deportiu, que es proclama campió del món d'hoquei. L'arxiu inclou les breus entrevistes al President del Reus Deportiu, Joan Sabaté, i a l'Alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez.
Extensió 0h 09m 20s
Arxiu rr20100323PES003
Origen ONA FM.
Nom de l'arxiu d'origen RETRANSMISSIO HOQUEI 213_MILLORS MOMENTS
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de qualitat regular. No és la retransmissió del partit sencer, sinó que està editat per tal d'escoltar-ne només les parts determinants.
Personatges Ricky Romero. Joan Alfons López. Gabi Sanz. Albert Cots. Xavi Ribera. Joan sabaté. Lluís Miquel Pérez.
Descriptors Copa del món. Intercontinental. Reus Deportiu. Petroleros. Esports. Hoquei.
Llocs Reus.
Organismes Reus Deportiu.