Programa informatiu Hoy por Hoy, amb Carles Francino. Retransmissió especial des de l'Hospital Nou de Reus.

Loading...
Títol Programa informatiu Hoy por Hoy, amb Carles Francino. Retransmissió especial des de l'Hospital Nou de Reus.
Data 18/10/10
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu HOY POR HOY
Resum Escoltem els serveis informatius. Destaquen les següents notícies: troben dos nens morts en la vivenda en què s'ha morta per violència de gènere una noia de 26 anys a Tarragona (informa Jordi Cartanyà); el vicepresident de la Generalitat, Carod Rovira, acusa a un sector del Partit Popular per per alimentar els baixos instints contra la immigració irregular en la campanya electoral i parla de xenofòbia; la Ministra de Defensa, Carme Chacón, aterrissa a Bòsnia per posar fi als 18 anys de missió de les tropes espanyoles al país (informa Maria Larubio). Seguim amb Carles Francino, que es troba al Tecnoparc, projecte millonari del que ens dóna més detalls Gemma Torrents. Escoltem l'Alcalde de Reus i responsable de Tecnoparc, Lluís Miquel Pérez, que parla de la ciutat de Reus com un centre de producció, comercialització i exportació de productes alimentaris i és per això que creu que el Tecnoparc era un projecte necessari per fer una acceleració en l'estructura econòmica. L'empresariat, l'administració pública i la universitat rovira i virgili patrocinen Tecnoparc. Escoltem el President del Tecnoparc SA, Àngel Conilleres. Escoltem el director científic i president del consell català d'investigació i innovació, Lluís Arola, que destaca la singularitat a nivell europeu del Tecnoparc. Entrevista a l'assessor de Tecnoparc, metge i professor de nutrició, el doctor Javier Morán ens informa sobre l'alimentació, la nutrició i la salut. El professor ens explica com viure més i millor. Marc Càmera informa sobre el nou projecte que tracta de crear una crema de cacao i fruits secs que disminueixen el colesterol. Escoltem al fundador del projecte, Bartolomeu Ramírez. Escoltem la doctora encarregada del projecte, Rosa Solà. Entrevista als actors de 'Hospital Central', Fátima Baeza i Pedro Casablanc. Breu entrevista al escriptor, periodista i professor universitari, Paco Escribano, que ens parla del secret de l'èxit de les sèries d'hospital. L'escriptor de microbiografies, Àlex Rovira, presenta la seva biografia en 100 paraules. Petit concert en directe de Javier Limón y la Shica. Entrevista a la periodista freelance Raquel Fuentes, que acaba de presentar la microbiografia d'Hoy por Hoy.
Extensió 2h 0m 26s
Arxiu rr20101018PRI010
Origen CADENA SER.
Nom de l'arxiu d'origen HOY X HOY 2ª PART
Sèrie 112
Localitz. PRI
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. Aquest arxiu és la segona part del programa especial d'Hoy por Hoy del 18 d'octubre de 2010. La primera part es troba a "rr20101018PRI009".
Personatges Carles Francino. Jordi Cartanyà. Marc Càmera. Francesc Escribano. Javier Rioyo. Carod Rovira. Carme Chacón. Maria Larubio. Gemma Torrents. Lluís Miquel Pérez. Javier Limón y la Shica. Àngel Conilleres. Lluís Arola. Javier Morán. Àlex Rovira. Bartolomeu Ramírez. Rosa Solà. Fátima Baeza. Pedro Casablanc. Raquel Fuentes.
Descriptors Informatius. Tecnoparc. Hospital. Microbiografies. Xocolata.
Llocs Reus. Auditoria Nou Hospital.
Organismes Ajuntament de Reus.